Mennyi vízből tudnám feltölteni a tavamat? Pénzben jól számoltam, hogy kb 5200ft-ból lenne feltöltve a tó? A tó 23,65-24 négyzetméteres kb és kb 24000 liter vízre lenne szükségem. Nem jól számoltam? A víznek m3-re 218,95 forint
ha fele ennyi víz lenne akkor is szép lehetne a tó szűrők meg minden nélkül.
nem kell keverni a kerti tavat a medencével amit tele kell vegyszerezni meg szűrni hogy tiszta maradjon.
kérdező.
hosszú távon érdemesebb lenne egy fúrt kút,az ásott meg a legjobb lenne.
úgy hogy nem csapvízből töltenéd fel hanem talajvízből.
fúratsz egy kis kutat 1nap alatt meg is van aztán bele egy csőszivattyú és abból engeded a vizet.
szerintem olcsóbb az áram fogyasztása mint a csapvizet engedni,persze szivsttyú meg fúratás,slag mind pénzbe van de füvet mindent tudsz már majd utána erről locsolni.
én is kútból oldom meg a vízellátást csak ásott kútból.
egyébkén igen a csapvizes kicsivel késôbb algásodik csaj hát a csapvíz kicsit koltséges ha enkkora mennyiségrôl van szó.
az én tavan is kb 23köbös,szûrõ nincs de egész tiszta a víz pedig sok hal van benne,a növények megoldják.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!