Ma ettem egy szép piros paprikát, amit a piacon vettem, és elültettem a magjait. Van rá esély, hogy ki fog kelni?
Figyelt kérdés
2014. ápr. 17. 16:06
2/8 anonim válasza:
Igen, mégpedig nagyon fog közelíteni a nullához.
3/8 anonim válasza:
Minden bizonnyal.Mi is már most tesszük félre a szép paprika magjait.Az ősszel is csak ezért vettünk nagyon szép érettet a piacon,és most ott van a csodálatos palánta belőle .Sajnos az időjárás a hátráltató,hogy ki tudnánk ültetni .
4/8 anonim válasza:
Nem tudom, így frissen kiszedve és egyből elültetve ki fog-e kelni.
Én mindig meg szoktam szárítani kiszedés után, és utána ültetem.
Az teljesen biztos, hogy most tele van csírázásgátló anyaggal, ezért nem csírázik ki a paprikában a mag.
A kérdés az, hogy földbe kerülve mennyi idő alatt bomlik le ez az anyag, és ez idő alatt megromlik-e a mag.
Ha kikel, lécci, írd meg, okulásképpen nekünk.
5/8 A kérdező kommentje:
Oks! Előtte lemostam a magokat langyos vízben, hátha hamarabb lejön róla a csirázásgátló
2014. ápr. 18. 07:19
6/8 anonim válasza:
én is vetettem magot a frissen kiszedett paprikából, és szép palánta lett belőle!
7/8 A kérdező kommentje:
Jelentem! Amit drága pénzért vettem magot az baszott kikelni...
Amit közvetlenül ültettem éves után szinte mind kikelt!
2014. ápr. 26. 09:29
8/8 anonim válasza:
Na, akkor megint okosabbak vagyunk egy tapasztalattal. :)
Ez persze feltehetőleg valami hibrid, azaz nálad csak a tövek kis része fog hasonlót produkálni, mint amiből a magot szedted.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!