Kimi93 kérdése:
Ha a piros gatyámat összemostam a világos barna nadrágommal van rá esély hogy kijön belőle a rózsaszínes szín?
Figyelt kérdés
2013. márc. 21. 10:04
1/7 anonim válasza:
nincs, de nyertél egy csini rucit ;)
2/7 anonim válasza:
Nincs . Ezen csak a barna nadrág sötétebb színre történő befestése segíthet .
3/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! :)
2013. márc. 21. 11:47
4/7 anonim válasza:
Ez már így marad . Mosni még meg kell tanulnod .
Mosás előtt meg kellett volna nézned engedi e a szint .
Az első mosásnál van a nagy szin engedés .
5/7 anonim válasza:
Igen. Meleg, ecetes ollóval.
Bocsánat a h.ülye viccért! Ha tudnád, velem hányszor fordult elő ilyesmi, míg megtanultam tisztességesen mosni... Ilyenkor mindig ezt a "szellemességet" vágták a fejemhez...
6/7 vaszily katalin válasza:
igen,van ré gyogymod,ha van barna ruhád,azt mind szed ösze,de ne legyen mondjuk fehérminta benne,azt mosd ösze,na az a lényeg,én pl,a feketét s az extra sötét pirosat szoktam együt,a sárgát,a világosabbarnával,a kéket világoskéket ,a fehér s fehérmintás darabokat,amibe max van pici sárga esetleg kék minta,azaz a világokat szoktam igy mosni,a szürkéket,ha kevés az adag,sötét,farmerkékel mosom,a feketéket max sötétszürkével,szoval figyelni kell mit mivel mosol,ja én tapasztalatom,sok törölközöféle anyagot nem jo együt mosni,mert a vizz kevésbé lesz kirázva belöle.nem centrizik oly jol a gép.
7/7 anonim válasza:
Én egyszer összemostam a ciklámen felsőmet a drapp nadrágommal, és persze foltos lett a nadrág. De a Müllerben vettem valami port, ami ilyen esetekre való, és kiszedte belőle! Nem emlékszem a márkájára, mert már régebben volt, de azt tudom, hogy fel kellett oldani a port vízben és beletenni a nadrágot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!