A kaktuszmagoncok kb mikor kezdenek el tüskésedni?
Figyelt kérdés
Március 16-án ültettem őket, ez az első próbálkozásom. Szépen kikeltek, megnőttek kb 1-1,5 cm-re, de azóta mintha nem csinálnának semmit. Keverék magokat vettem, tehát azt nem tudom még milyen fajták.
Még egy kérdésem lenne. Van, amelyik egyszerű, egyenes, másikoknak viszont 2-3, sziklevélre hasonlító kis "elágazásuk" van. Mikor fog tovább fejlődni?
2014. ápr. 3. 11:34
1/6 anonim válasza:
Képet tudsz mutatni róluk? Azért 1,5 centisen már bőven kellene töviseknek lenni rajtuk.
2/6 anonim válasza:
Esetleg akkor lehetnek még kis csupaszok, ha kevés volt a fény és csak felnyúrgultak. Vidd ki őket a napra, minnél több fényt kapjanak. De egy kép tényleg jól jönne.
3/6 A kérdező kommentje:
Vannak tőlük kisebbek is, így arra gondoltam a fajtájától függ, hogy mekkorák. Most készítettem a képet:
Igazából nem ilyen színtelenek, csak gyorsan nem tudtam jobb képet csinálni.
2014. ápr. 3. 12:38
4/6 anonim válasza:
Jól gondoltam. A második válaszom.... kevés volt nekik a fény amikor kikeltek. Ha lehetséges tedd ki őket a szabadba először árnyékos védett helyre, aztán fokozatos szoktatással mehet a teljes napsütés is. De azt majd csak pár hét múlva.
5/6 A kérdező kommentje:
Kivinni az udvarra nem merem, félek hogy a kutyus kinyírná őket. Eddig nem közvetlenül az ablakban voltak, most odatettem őket. Keleti ablakba, így túl erős nap reggel még nem fogja őket érni (de remélem azért több mint eddig). Köszönöm szépen a segítséged!
2014. ápr. 3. 17:24
6/6 anonim válasza:
Legközelebb ha ismét ültetsz, rögtön tedd a cserepet az ablakba, ott keljenek ki. Nagyon fényigényes növények.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!