Kezdőoldal » Otthon » Kert » Még nagyon korai babot elvetni?

Még nagyon korai babot elvetni?

Figyelt kérdés
2014. márc. 25. 18:22
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Igen, május elején kell, de ha megnézed a vetőmag csomagolásán rajta van mikor kell, még elég korai szerintem.
2014. márc. 25. 18:43
 2/4 anonim ***** válasza:
ha fagytűrő a babod, akkor nem
2014. márc. 25. 20:42
 3/4 anonim ***** válasza:

Ha bőven van saját babod, és nem gond, ha netán elfagy, akkor úgy 2 hét múlva mehet földbe az első adag.

Ha vetted a vetőmagot, akkor egy hónap múlva kezdheted, amennyiben az előrejelzések nem mondanak fagyot.

Ha fagyzugban laksz, akkor várd meg a fagyosszenteket.

2014. márc. 25. 21:43
 4/4 anonim ***** válasza:
100%

Nézd, lottózás helyett kockáztatsz egy negyed kiló babot. Szerintem kockáztasd meg.

Négy vagy öt éve a virágpiacon április elején rámbeszélt egy kis öreg mamóka vagy 20 paprika és paradicsom palántát. Azt mondta, hogy ez az 500 forint nekem nem pénz, ha mégis elfagyna, neki viszont most nagyon nagy szüksége van rá. Megsajnáltam, megvettem, elültettem. Abban az évben nekem már májusban volt termésem, amikor a többiek még palántáztak. Kibírta azt az egy-két napot, amikor fagypont körüli hajnalok voltak. És teljesen igaza volt, akkoriban egy doboz cigi került annyiba, amennyit bekockáztattam. ÉS bejött, megérte...

2014. márc. 26. 09:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!