Milyen korai paradicsom és paprika magot, és milyen bőtermő faját palántáztok?
Figyelt kérdés
2014. márc. 3. 18:01
1/1 anonim válasza:
Én már idén csak fekete paradicsomot és paprikát palántázok meg egy kis csípős zöld hegyeset, a korai paradicsomot és a paprikát inkább megveszem, a késői paradicsomot meg helybe vetem.
Sok vele a macera, koszolás, nincs 22-25 fok a télikertben, inkább megveszem 120-150 ft-ért valami megbízható öregembertől májusban. Ha felcsavarom a fűtést, akkor a sok növénytől és párától a fal fog penészedni. Az a helyzet, hogy túl sok palántára nincs is szükségem, legfeljebb 5-5 tő fajtánként Összesen (40-50), így gyakran fogalmam nincs mit tegyek a felesleges magokkal. Következő évben bár még csíraképes lesz, addig meg elkallódik. Nem tudom...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!