A nárciszt lelegeli a cica?
Figyelt kérdés
Van egy szobamacskánk, és az eddigi növényeinket "lelegelte". Máma ültettem át nagyobb cserepekbe a nárcisz hagymákat, mert elkezdtek kifejlődni. Eddig a konyhában voltak, de most behoztam őket a szobába. A cica már kerülgette őket, de eddig elkergettem onnan. Szerintetek ezt is megrágcsálja? És mit tudtok ajánlani, hogy ne tegyen kárt a növénybe? (Nem szeretném újra kivinni a konyhába!) Értelmes válaszokat, köszi!2014. febr. 9. 15:49
1/5 anonim válasza:
Hányás előtt füvet szoktak enni, mást nem. Mivel nincs fű, eszik más zöldet ha ég a gyomra. Ültess neki egy cserépbe egy kis füvet vagy vigyél be cserépbe valahonnan egy gyepkockát ha ilyen baja van. Még a végén megmérgezi magát mire eljutna a leánderig.
2/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm hogy írtál!
Van neki fű ültetve, és szokta is rágcsálni. Azt elfelejtettem írni, hogy van mikor egyszerűen kikaparja a növényt. Lehet hogy nem szereti a virágokat, és azért csinálja?
2014. febr. 9. 16:13
3/5 anonim válasza:
Dobd ki a macskát,mert mindent tönkre tesz .A természet után vágyik ,ezzel mutatja .
4/5 anonim válasza:
Lehet, hogy nem elégszik meg azzal az alommal ami van neki és természetesebb talajra vágyik. Ha egész életét egy panelban élte, egy sima kertesházban az első kutya széttépné a szomszédban a nagy naivitás miatt. Most már ez van. Magasabbra kell tenni a növényeket.
5/5 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!