Van olyan növény amit a macskák kifejezetten utálnak és messziről elkerülik?
praktikerben láttam multkor macska riasztó szert...
olyanról nem tudok am tasztaná őket, a macskaűt azt imádják mntha valami narkotikum lenne nekk
Nekem is a macskákkal van a gondom, mert az én piciny kertembe járnak vizelni,kakilni.. Macskariasztó spray-et én már próbáltam, semmit nem érnek.
Viszont hallottam egy növényről aminek a szagát nem bírják. Én még nem tudtam venni olyan növényt
Coleus canina - Macskajaj (macskaűző).. ha kipróbálnád, majd írd már le hogy hatásos-e.. Ha igen, akkor szerzek valahonnan én is.
sztem a citrusfélékkel kezdem a próba sorozatot, a kaktuszt meg a csalánt nem díjaznák az utcában játszó gyerekek :D
Ha már lúd legyen kövér, a ház előtti füves részt se szarják tele :D
Köszönöm a tippeket!
Az említett macskajaj növényt hol lehet venni?? És van akinek bevált?
borssal, fahéjjal, citrusos illatokkal annyi a baj, hogy 1-2 naponta ismételni kell, s a macska mindig talál magának más helyet, az egész udvart pedig nem szórhatjuk be folyton... :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!