Vettem egy cserép nárciszt az aldiban. Hogyan tovább?
Figyelt kérdés
kis cserép, benne több hagyma 3-4, és kb olyan 10 centi levél, virág, bimbó még nincs rajta, Nem föld van alatta, hanem homokszerűség, legalábbis én ezt látom. Ültessem át? Megmarad ez szobában? Mi kell neki h így is virágozzon? sajnos nincs kert...2011. febr. 1. 21:57
1/2 anonim válasza:
Jó így, ahogy van, nem kell átültetni. Virágozni fog így is, csak várd türelemmel. :) Olyan hely jó neki, ami szobahőmérsékletű, vagy akár kicsit hűvösebb, semmiképpen ne legyen nagyon meleg! Világos hely kell. Öntözni átlagosan kell.
2/2 anonim válasza:
előző vagyok. Bevásárlóközpontos virággal más többször is jártam rosszul, sokkal hamarabb tönkrement, mint a virágboltban vásárolt virág. Remélem, ez jól fog virágozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!