Kezdőoldal » Otthon » Kert » A leander fagymentes helyen,...

A leander fagymentes helyen, takarással áttelel?

Figyelt kérdés
Ezt azért kérdezem, mert nem olyan régen olvastam a Nők Lapjában, hogy így át lehet teleltetni kinn is a leandert. Nálunk a családban és az ismeretségi körömben is, mindig behoztuk a télikertbe a leandert. Azonban most már olyan nagyok, hogy egyre nehézkesebb ki-és becipelni őket, és a télikertet lassan kinövik.
2009. dec. 6. 11:18
 1/5 A kérdező kommentje:
pontosabban a kérdés: fagytól védettebb helyen (nem fagymentest akartam írni, bocsi :)
2009. dec. 6. 11:19
 2/5 anonim ***** válasza:
A -5 fokot minden baj nélkül túléli, ha nincs nagyon öntözve, de ennél hidegebben elfagy. Viszont elég neki egy sötét hely is, ami éppen csak fagymentes.
2009. dec. 6. 11:56
 3/5 anonim ***** válasza:
Ha kinn hagyod, -5,6 fokot simán kibír, sőt jobb is, mintha benn lenne,tavasszal egészségesebben fog fejlődni, minél tovább van szabad levegőn.Ha hidegebb időben is kinn hagyod elfagy, de tavasszal kihajt,eredeti élőhelyén vadon nő,szinte kiirthatatlan, úgy tudom.
2009. dec. 6. 17:13
 4/5 anonim ***** válasza:
Második: azért nem minden esetben hajt ki, nekem -10 fok után egyáltalán nem hajtott többé ki.
2009. dec. 6. 20:21
 5/5 anonim ***** válasza:
Az eredeti élöhelyén nincs fagy, csak ritkán és nem erös, csak pár minusz fok.
2009. dec. 6. 20:22

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!