Ez most műtrágya vagy nem? Ki merjem szórni, vagy inkább ne?
próbáld ki egy kis területen
vagy használhatod útszóró sónak
Ha nedves, akkor lehet pétisó, az a légnedvességtől benedvesedik, ha sok levegő éri, akkor áll az alján a lé.
A te döntésed, hogy ennyi alapján mit mersz csinálni.
Én egy olyan területre szórnám, ahol valami felesleges bokor vagy fű van, amiért nem nagy kár. Persze, nem szabad túladagolni, mert az még a fákat is kiviszi, így járt egy ismerősöm...
"De gyanús volt, hogy ő eddig miért nem szórta szét. "
Lehet, hogy már szétszórt vagy három zsákkal az évek folyamán, csak azt nem említette.
Ennyiből nem egy felelősségteljes ember nem tudja neked megmondani, hogy mi az.
Legyen az akármilyen tapasztalt.
Esetleg a szomszédok tudhatják, ha nekik is leesett arról a kamionról...
Ha valaki azt írta volna, hogy igen, pétisó, akkor kiszórtad volna?
Köszönöm az újabb válaszokat :) Nyolcaska, valszeg nem. Nem a füvet meg a bokrot féltem, mert az újranő, hanem akármit nem szórok ki. A szomszéd bácsinak is megmutatnám, aztán legvégső esetben elszállítatnám veszélyes hulladékként.
Kilenceske, ilyesmit vártam, a füstbomba ötlet kolosszális :D Jobb mint a szódabikarbónás karácsonyfa disz. Komolyra fordítva a szót, nekem már az is elég, ha annyi infot kapok, hogy ez valszeg nem talajfertőtlenítő, gyomirtó vagy patkányméreg. Most direkt sarkítottam, kérlek benneteket a hülye visszakérdezésektől kíméljetek meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!