Mikből lehet virágtartót kialakítani/mit lehet virágtartóként is használni?
Linkelek még olyat ami tetszik:
Csak az a "bajom" - azért írtam ki a kérdést,mert a fa és kőanyagon kívül szívesen fogadnék még további ötleteket.
Nekem még például a gumiabroncs is tetszik.Ilyet már nem is mertem linkelni,ha alapjáraton a boltba lettem elküldve...
Viszont a saját ízlésednek megfelelően kialakított kreatív különleges kert nehogy már ízléstelen legyen,meg "nem normális"!:)
Szóval fa,kő,tégla,gumiabroncs. Ezeken kívül ötlet olyantól,aki szereti a kertet építeni?
Ja és benti megoldásként hagy mutassam be Neked a sima üvegpoharat:
Egyébként meg több száz új virágtartót is fogok idén vásárolni,ha ez megnyugtat,mert kell az is,de remélem sikerült egy kicsit változtatnom a hozzáállásodon.
Többi Válaszolónak,ha lesznek:) pedig üzenném,hogy pl.:fából is lehet még nyugodtan ötletelni (vagy bármilyen már felsorolt anyagból). Szomszédasszonyom idén hordókat fog félbe vágatni,szóval fa alapanyag is lehet 1000 féle.:) Szóval "várok sok-sok kreatív ötletet!:)"
Szívesen!:) Ja még a fűszerspirál amit nagyon tudok ajánlani, én is építettem egyet itthon:) Keress rá googleba. Belefér egy csomó fűszernövény, gyógynövény.
Az az oregano ami eddig veteményesbe nőtt 20-30 centisre augusztusra, fűszerspirálban már most 40cm :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!