Lehet ilyen szőlőlugast kialakítani? Kék, piros, fehér szőlő.
Figyelt kérdés
Olyan lugast szeretnék, ami alá be lehet ülni, és belógnak klasszul a nagy szőlőfürtök. Szerintem nagyon jól nézne ki, h piros, kék és fehér szemű szőlőfürtök is lennének. Vagy butaság az ötlet? Még sehol nem láttam ilyet, csak egyszer egy képen és nagyon tetszett..
Tudnátok ajánlani olyan szőlőfajtákat, amik ilyen színekben pompáznak, nagy szeműek, és finom édesek? Nem gond, ha nem igénytelen..
2011. ápr. 12. 20:19
1/3 anonim válasza:
Fehér szőlőben én a csaba gyöngyét ajánlom. Az a legelső csemege szőlő aminek termése van már augusztus közepén. Magyar fajta és finom is. A másik ami fehér is finom az irsai olivér. Nagyon finom, csak kisebb szemű. Kék is piros szőlőt nem tudok ajánlani, mert én fehér szőlő vidéken élek. :)
2/3 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!