Több helyen olvastam hogy az élezés miatt 99%-ban 1 százalékban pedig hogy a vezető el van ferdülve azért vág ferdén. Ez teljesen új gépnél előfordulhat? És hogyan tudom ellenőrizni hogy ferde e a vezető?
Figyelt kérdés
vagy van még valami ötletetek hogy miért vág félre egy vadonat új fűrész?2013. okt. 6. 17:39
1/6 anonim válasza:
Osztán milyen fűrész akar az lenni, szalagfűrész, láncfűrész, vagy valami más?
2/6 anonim válasza:
Mivel vezetőt ír egyértelmű hogy láncfűrész. És ha új akkor nem vihet ferdén ha csak mindjárt nem mentél szögnek. Milyen fajta?
3/6 anonim válasza:
Esetleg a laza lánc is oka lehet . Az új láncok gyorsan nyúlnak,főleg ha nem is valami márkák .
4/6 anonim válasza:
"Mivel vezetőt ír egyértelmű hogy láncfűrész."
Gondoltam szólok, hogy a szalagfűrészen is van vezető!
A láncfűrészt meg rendesen meg kell fogni, betámasztani, és nem szabadna ferdén vágnia.
5/6 anonim válasza:
(A láncfűrészt meg rendesen meg kell fogni, betámasztani, és nem szabadna ferdén vágnia.) Ezek szerint még nem vágtál láncfűrésszel. Hat kézzel is foghatod ha ferdén vág akkor ferdén vág hiába tartanád meg.
6/6 anonim válasza:
5ös igaz.Nekem is van egy elektromos fűrészem,az is ferdén vág.Ágak vagy vékonyabb gerenda vágásánál,kicsit megdöntve kezdek vágni.Talán az a baja, hogy rossz a lánc vezető!? Vigye el szakemberhez a kérdező.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!