Hol tudom beszerezni viszonylag olcsón az alábbiakat? -vezető ragasztó -10cm*25cm nagyságú vashenger -aktatáska -akkumulátor -kondenzátor
-vezető ragasztó
Ez miez?
-10cm*25cm nagyságú vashenger
Melyik a hossz és melyik az átmérő? Bár gondolom vastelepen, vagy valami lakatos üzemben hozzá juthatsz.
-aktatáska
Írószerbolt, TESCO, táskabolt
-akkumulátor
Milyen és mekkora? Zselés? Hány Voltos, mekkora teljkesítményű?
Zselést pl. vagyonvédelmi üzletben, folyadékost motorboltban.
-kondenzátor
Feszültség? Típus? Kapacitás?
Elektronikai boltban a kisebbeket, a nagyokat (pl. motorindító) villanyszerelési boltban.
"a 10 cm az átmérője a hengernek"
Biztos, hogy nem cső az a henger?
"akkumulátorból egy 15-20V-osra gondoltam"
Leginkább 6 és 12V-osakat gyártanak, vagy készíttethetsz akkupack-ot, de az kissé drágább.
"és ehhez a feszültséghez kéne kondenzátor is."
Oké, de mekkora kapacitásra van szükséged?
"A vezető ragasztó egy olyan ragasztó, mely vezeti az áramot, hegesztés helyett alkalmazható /kevesebb helyet igényel és nem igényel előzetes felkészülést a használat."
Ezt szabadalmaztasd, mert most találtál fel valami új dolgot! Bár létezik alu szalag, de azt a szellőzőcsövek rögzítéséhez használják! Az elektronika világában ritkán hegesztenek, leginkább lágyforrasztást használnak.
Ja és az akkumulátor mérete nem haladja meg a vashengerét.
Ezzel nem lesz gond.
Bár gőzöm sincs mit akarsz építeni minimális elektronikai ismeretek nélkül (bár sejtem), de annyit megjegyeznék, hogy az álmos könyvek szerint a TEK-kel szórakozni nem jelent jót!
Még akkor sem, ha a büntethetőséget kizáró korban vagy még kapitány!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!