Kezdőoldal » Otthon » Kert » A tujáimat egy - két éve...

Ncsabaa kérdése:

A tujáimat egy - két éve telepítettem, eddig szépen fejlődtek de most elkezdtek kiszáradni. Mit tudok tenni, hogy ne terjedjen tovább betegség illetve ha van lehetőség akkor a betegeket, hogyan tudom meggyógyítani?

Figyelt kérdés
Tápanyagot még nem kaptak. Most augusztusban 15. után 1-2 hét alatt az egyik tujám teljesen kiszáradt, néhány másik teteje elkezdett kiszáradni, és további tujákon is megjelentek elsárgult hajtások.

2013. szept. 5. 20:48
 1/3 anonim ***** válasza:
A tuják nagyon víz igényesek,ha nincs fagy még télen is öntözni kell őket,ha nincs csapadék .Ezt kevesen tudják .
2013. szept. 5. 22:20
 2/3 A kérdező kommentje:
Köszi .Valóban nem kaptak túl sok vizet de azóta volt egy két nagy zuhi és úgy látom továbbra is folytatódik a sárgulás, sőt a mellette levők is elkezdtek sárgulni.Napról napra romlik az állapotuk.
2013. szept. 6. 11:35
 3/3 anonim ***** válasza:
Ha egyszer kiszárad a gyökere, akkor nagy valószínűséggel menthetetlenül el is szárad. Én nyáron hetente 10-20 liter vizet adtam egy-egy tujának. Van 70 db, még egy sem száradt ki. Azaz még anno kettő, mert a szomszéd kutya állandóan átpisilt oda éveken át. Mostmár zárt kerítés van, nincs is gond.
2013. szept. 6. 22:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!