Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Tudnátok segiteni? Milyen...

Tudnátok segiteni? Milyen lehetőségeim vannak? (bővlenn)

Figyelt kérdés

az a helyzet hogy idestova 5 éve elég komoly betegségem van.Kezdődött folyamatros léguti gyulladással,de ez mint kiderült,az agora és szociális fobiám egyik tünete volt.nem mertem közlekedni,kimenni emberek közé iyg a sulit is magántanulói oldalról láttam,sokszor volt általánosban is hogy évet ismételtem mert a tananyag nem ment volt volna.most 18 vagyok,probálok erőt venni hogy ezt a két hónapot kijárjam,de félek nem fog összejönni a matek miatt.na most ha iskolábol eltanácsolnak mert 18 vagyok,van valami lehetőségem nappali tanulásra? nem szeretném egy betegség miatt el*szni az egész életem...

Előre is köszönöm szépen :)

2012. márc. 19. 12:09
 1/1 anonim ***** válasza:

A szociális fóbiád miatt érdemes lenne elgondolkoznod, valamilyen otthonról is végezhető munkán, szakmán.

Kezdő ötletnek tudom ajánlani a weblapkészítést vagy ha jól rajzolsz, akkor a grafikusi szakmát.

Nézd át az OKJ-s képzéseket, biztos találsz ott olyasmit, ami felkelti az érdeklődésedet és ami megfelelne neked.

Ezek az OKJ-s képzések 1-2 évesek általában és csak 1-2 hetente kell bemenni személyesen is. Mellette akár még valamilyen munkát is tudsz vállalni.

Az alábbi linken át tudod böngészni a különböző OKJ-s képzéseket.

[link]

---

A másik lehetőséged, a főiskola/egyetem, de azok min. 3,5 - 5,5 évesek és kötelező bejárnod minden nap, valamint főként elméleti tudást adnak csak, így az én véleményem szerint neked jobb volna az OKJ, ami rövid és gyorsan megtérül.

Remélem tudtam segíteni valamiben.

Üdv.

2012. márc. 19. 12:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!