Fegyverek vannak a kertünkben! Hogy találjam meg?
A kertünkben nagyapám szerint,az ő apja a II. világháború után eldugta a fegyvereket a kertünkbe,mert akinél fegyvert találnak,aszt elvitetik valahova.Apám próbálta megkeresni,hívta a fémdetektorosokat és azok keresték velem,de csak szeget meg rozsdás fazekat találtak.De én a mai napig nem adtam fel! Nagyapám szerint több mint 50 darab különböző fegyver van a ládában eltemetve,köztük gránátok is!Nem tudom hogy mennyire lehet igaz,de én is és apám is hinni szeretnénk neki! Eltelt egy év és nagyapám elhunyt! :( Senki sem gondolt az elásott tárgyakra! Egy kb 30x15 méteres kertben van az egész,aki tényleg szeretne tippet adni,kérem vagy itt vagy privátban írjon!
Én ilyesmivel nem szoktam hülyéskedni tehát ha valaki nem venné komolyan,annak ajánlanám hogy nézze meg a bal oldalon élvő "Kilépés" szöveget és nyugodtan kattintson rá!Nem Magyarország élek hanem Ukrajnában,közel a határhoz!Nem vagyok még nagykorú nem foglalkozhatok bejelentéssel,meg brigád ásatással,de akinek van annyi becsülete,az agyon valami ötletet hogy bebizonyítsam hogy az egész igaz és nem fikció! Örökre megköszönném a Normális Válaszolóknak!
Köszi
előre is!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!