Kezdőoldal » Otthon » Kert » Fegyverek vannak a kertünkben!...

Fegyverek vannak a kertünkben! Hogy találjam meg?

Figyelt kérdés

A kertünkben nagyapám szerint,az ő apja a II. világháború után eldugta a fegyvereket a kertünkbe,mert akinél fegyvert találnak,aszt elvitetik valahova.Apám próbálta megkeresni,hívta a fémdetektorosokat és azok keresték velem,de csak szeget meg rozsdás fazekat találtak.De én a mai napig nem adtam fel! Nagyapám szerint több mint 50 darab különböző fegyver van a ládában eltemetve,köztük gránátok is!Nem tudom hogy mennyire lehet igaz,de én is és apám is hinni szeretnénk neki! Eltelt egy év és nagyapám elhunyt! :( Senki sem gondolt az elásott tárgyakra! Egy kb 30x15 méteres kertben van az egész,aki tényleg szeretne tippet adni,kérem vagy itt vagy privátban írjon!

Én ilyesmivel nem szoktam hülyéskedni tehát ha valaki nem venné komolyan,annak ajánlanám hogy nézze meg a bal oldalon élvő "Kilépés" szöveget és nyugodtan kattintson rá!Nem Magyarország élek hanem Ukrajnában,közel a határhoz!Nem vagyok még nagykorú nem foglalkozhatok bejelentéssel,meg brigád ásatással,de akinek van annyi becsülete,az agyon valami ötletet hogy bebizonyítsam hogy az egész igaz és nem fikció! Örökre megköszönném a Normális Válaszolóknak!

Köszi

előre is!

2013. aug. 15. 15:04
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
100%

Ha fémdetektorral nem találták akkor vagy nagyon szennyezett a talaj és a sok fémhulladék bezavarása miatt nem is erőltették, vagy 80cm-nél mélyebben vannak elásva.

Földradarral kellene átnézni az udvarotokat, az 3-4 méter mélységig is jó.

De fel is áshatod de az iszonyat nagy munka lesz mivel 2m mélységig legalább fel kéne ásni, hogy biztosan meggyőződjetek róla , hogy van-e elásva valami Mivel gondolom nagyapád leásta 1-1,5m mélyre, és nem lehetetlen, hogy azóta fel is töltötték a kertet így még mélyebbre került.

2013. aug. 15. 22:56
 12/22 A kérdező kommentje:

Igen,mondasz valamit!

Habár nem tudom hogy fel lett e töltve, de az szent hogy 60 év alatt csak emelkedett valamit a kert!

Kösz neked is!Zöld kéz! :)

2013. aug. 16. 08:34
 13/22 anonim válasza:
100%
Áss a kert külömböző hejein gödröket össze vissza. A gödrök legyenek legalább 1,1.5 méter méllyek. Kérdezd meg a szüleidet hogy töltötték e a kertet.
2013. aug. 22. 19:10
 14/22 A kérdező kommentje:
Ok. Kösz! Zöld mancs! :)
2013. aug. 22. 19:34
 15/22 anonim válasza:
100%
Én sem vagyok nagykorú, de szívesen segítek a kortársaimnak!
2013. aug. 23. 18:56
 16/22 A kérdező kommentje:
:D :D XD Elfogadom az ajánlatot! Green Mancs!
2013. aug. 24. 11:25
 17/22 anonim ***** válasza:
Nem volt a nagyapádnak valami más birtoka, ahova temethette, és annak a kertjéről beszélt? csak egy kósza ötlet
2015. ápr. 18. 11:32
 18/22 anonim ***** válasza:

Ha 1 méternél mélyebben van, ott a sima fémkereső elbukik még egy elásott tank esetében is. Oda már földradar kell, de azt is lehet kölcsönözni is akár.

A másik verzió, hogy tavasszal az egész kertet felkapálógépezed, elgereblyézed - ez hasznos is lehet - és figyeled hol más színű a talaj. Egy nagy gödör visszatemetése sosem tökéletes, így a gyenge minőségű sárga föld felülre kerülhetett, ami 70 év után is látszik. Ott kéne ásni...

A C verzió az, hogy már nincsenek ott. Az '56-os forradalom után anyám látta, amit a nagybátya géppisztolyokat dobál a kútba. Utána a víz vasízű és ihatatlan lett, végül lezárták és soha többet nem használtuk. Közben a kutat be is temettük vagy 15 éve. Pár éve azonban már annyira drága lett a vízdíj, hogy kipucoltattuk úgy, hogy végig ott voltunk, de fegyver egy szál sem volt benne. El nem rohadhatott a víz alatt ( a hulladék lent alig töltötte ki a gyűrűket, mert felakadtak a nagyobb darabok). A válasz tehát az, hogy a nagybácsi vasmacskával kiszedte idejekorán, mert félt, hogy a 6 éves kislány elkotyogja a suliban... a víz meg eleve vasas, csak volt mire fogni.

2015. ápr. 18. 13:01
 19/22 A kérdező kommentje:
Hát ez nem semmi történet! Köszönöm hogy megosztottad velem! :) Éppen most ásunk,vagyis megnézem hol színezett a talaj:) Még egyszer köszönöm :)
2015. ápr. 24. 08:34
 20/22 anonim ***** válasza:
Találtál valamit ?
2017. szept. 11. 20:11
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!