Milyen növények virágok vannak a kertetekbe?
Nemrég költöztünk családi házba a kert építése rendezése még hátra van.
Szeretnék egy sziklakertet pampafüvet cserszömörcét szeder fát.
Esetleg a sziklakert mellé mini gömb tujat
Adhatok ötleteket milyen növényt lehetne még ami szép de nem drága?
Nekem bambusz van a ház előtt, szép magasra tud megnőni, simán van most vagy 3 méter és nagyon mutatós, plusz szapora is ősszel amikor levágom akkor mindig adok gyökeret ismerősöknek akiknél szintén megmarad.
Régen amikor ideköltöztem akkor kaptam a szomszédomtól.
Ezen kívül van még egy kis tuja akkor néhány leander amiket télen behozok a lakásba, van pálmám is, az is télen bent van a kazánházban ott elvan a melegbe. meg van liliom, büdöske, harangvirág, szép gyepes rész előtte, plusz valami elég ismeretlen növény a szomszédom szerint gyomnövény de baromi szép, nem irtom ki, lila színű kb 50-60 cm hosszúságban. meg persze tulipánok is vannak amik ugye tavasszal nőnek ki, a sziklakert mögött egy vasállvány amin rózsákat futtatok, de még nem nőtt meg eléggé.
A hátsó udvarra pedig kerti tavat tervezek ott is van egy sziklakert de a gazon kívül nincs benne semmi extra növényke mert most építőanyagokat meg bútorokat tárolok ott igényesen letakarva mert építjük a tetőteret.
De jövőre oda kerti tavat tervezek csinálni mindenféle növénnyel, díszhalakkal meg valami kis vízeséssel amit egybelehet kötni a víztisztítóval.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!