Kezdőoldal » Otthon » Kert » Káliszappant paradicsomról le...

Káliszappant paradicsomról le lehet mosni valamivel?

Figyelt kérdés
Tavaly és idén is káliszappanos permetezéssel próbálok védekezni a levéltetvek, liszteske ellen. Permetezés közben a permetlé ugye ráfolyik a termésre is. Permetezés után várok néhány napot a paradicsom leszedésével. Ennek, és az alapos megmosás ellenére érzem azt a fura "szappanízt" a paradicsom héján. Mivel lehetne ezt kiküszöbölni?

2013. júl. 17. 11:03
 1/4 anonim ***** válasza:
Tavaly nem érezted ? Kicsit hosszabb ideig kellene mosni,oldódjon le róla .Azt mégsem mondhatom permetezés előtt csomagold be őket .
2013. júl. 17. 14:14
 2/4 A kérdező kommentje:
Tavaly is éreztem, csak akkor nem vettem a fáradtságot, hogy a gyakorikerdesek.hu-n keressek megoldást ... Amúgy elég alaposan megmosom. Ennél alaposabban már csak Domestossal, dörzsi szivaccsal lehetne, de azt inkább kihagyom. A káliszappan helyett megpróbálok valami mást keresni.
2013. júl. 17. 18:59
 3/4 anonim ***** válasza:
Termésképzésnél már én nem szoktam permetezni a paradicsomot. Idén egyáltalán nem permeteztem és semmilyen kártevő nincs rajta. Októberig akkor is kihúzná ha ma megjelennének rajta a tetvek.
2013. júl. 18. 08:33
 4/4 anonim ***** válasza:
A káliszappan csak vízzel oldható. Ne a tövét locsold, hanem esőztesd, lehetőleg langyos vízzel (az jobban old).
2013. júl. 18. 08:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!