Mennyi a kertásás m2 ára? És egyéb kerti munkáké?
Figyelt kérdés
Nem tudom mennyit kérjek érte? Ha egyéb ilyen árakat is tudnátok mondani megköszönném! Kapálás, ágvágás stb...2013. júl. 15. 11:03
1/9 anonim válasza:
Én ugy tudom 500 forint óránként...
2/9 RetkesMóricz válasza:
Én 3000 ezerért csináltam meg. Kb 6 órát dolgoztam vele. Megmondom őszintén, nem érte meg. Ha nagyon kell a pénz, akkor elvállalom, de ha nem akkor inkább nem csinálom meg. Még mielött bárki írná, hogy büdös a meló... Nem nem erről van szó. Más fizikai munkákat szivesen megcsinálok. De a kertásás nem tartozik a kedvenceim közé.
3/9 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat! És 1 óra alatt kb hány m2-t lehet felásni, normál tempóba?
2013. júl. 15. 12:23
4/9 anonim 

válasza:

Bocsi az offért én a "másik oldal" vagyok, fel szeretnék kérni vkit hogy ássa fel egy 15 m es darabon a kertemet és kerítést letetetni de fogalmam sincs még nagyjából se hogy ennek mennyi a díja munkabére stb. Kérdeztem is itt pár napja de nem érkezett egy válasz se...:(
5/9 anonim 

válasza:

Ezt igy nem lehet megmondani. Az ilyen munkákat órabérbe szokták csinálni,amennyi rámegy annyi. 500Ft /h . Ha jól dolgozik jól jártál,ha nem akkor ez van. 1001 munkahelyen is órabérbe dolgoznak,és megy a munka.
6/9 anonim 

válasza:

5-ös v ok. Felénk homokos föld van. És itt is változó a talaj ettől függetlenül. A szomszédságodba kérdezősködj. De az sem 100% mert ha gazos ,tarackos ,száraz kemény,stb. Az nagy szívás.
7/9 A kérdező kommentje:
Érdekes, én ésszerűbbnek látnám a m2 árat. Kitudja mit csinál a munkás, elmegy boltba, leül piálni akkor az is belekerül az órabérbe. Ha m2 ár van akkor az reálisabb , hiába ás 5órán keresztül ha csak két m2-el végez. :D így annyi pénzt kap amennyit dolgozott.
2013. júl. 15. 18:53
8/9 anonim 

válasza:

Igazad van,csak sajna ez 99%-ban nem így van. Mi vidéken élünk több HA földünk van ,és amióta az eszemet tudom,és a szüleim is ,mindig is órabéres volt a napszám. Akkor keress olyant aki ott helyben megmondja a m2 árat. Bár szerintem nem fogsz találni. Itt a neten meg ,hogy ki mit mond az ......,mert az adott hely a lényeg. Felénk 500ft /h a napszám. De embert nagyon nehéz találni. Munka az van nagyon sok.
9/9 A kérdező kommentje:
Kicsit félreérthető voltam, én mennék ásni, nem nálam kéne. :) Akkor 500/h lesz , köszi a válaszokat.
2013. júl. 16. 11:27
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!