Az elvileg 150 centisre növő nemes csemegekukorica még csak 50 centis, de már oldalt hozza a csöveket, de nem kettőt, hanem négyet némelyik. Mi zavarta meg az életciklusát, hol van a baj?
Figyelt kérdés
Vagy csak én vagyok a hülye és a csemegekukorica másképp nő, mint a normál testvére?2013. jún. 23. 12:12
1/7 anonim válasza:
Más ami a csomagolásra van írva ,és más ami bent van .
A vetőmag eladásra van a boltban .
Más növénnyel is így van ez .Pl,tök ,cukkini,patisszon,és még sorolhatnám hosszasan .
2/7 anonim válasza:
Valószínű az maggal lehetett valami baj-de ezek a csövek is beérnek-nekünk legalábbis beérett.
Sajnos én is tapasztaltam hogy a magok nem mindig tökéletesek.
3/7 anonim válasza:
Nekünk is van csemege kukoricánk, majdnem 50 cm, de még csőnek nyoma sincs. Szerintem rellamálj a mag miatt. Habár van olyan forgalmazó, amelyik elismeri, h nem volt rendben a mag, dw nem érdekli, de van olyan, aki ad másikat helyette. Nekünk ban rossz tapasztalatunk sajnos. Hol vetted a magot?
4/7 anonim válasza:
szerintem amit te csőnek vélsz, az a kukorica fia. a földtől jönmek ki azok a hajtások? ha igen, le kell törni, mert az teremni nem fog, viszont a valódi terméstől elveszi az erőt, mert azt a fiat neveli a kukorica a cső helyett.
5/7 anonim válasza:
Csemege kukoricánál cink hiány okoz szár törpültséget. Nem nől magasra emiatt, rövidek maradnak az ízközök. A cink hiány hatással van a nitrogénfelvételre is. Előfordulhat, hogy emiatt az alsó levelek sárgák és nem szép zöldek.A 4 kukorica cső szépen hangzik, de ha nincs elég ereje megnevelni, akkor nem nagyon lesz belőle érdemleges termés.Apró, hiányos szeműek lesznek a csövek. Teremjen csak 2 db csövet,de akkor azt szépre meg tudja nevelni.
6/7 anonim válasza:
Szerintem is fattyak azok, amit csőnek vélsz. Azt hiszem kettővel fölöttem írták, hogy miről ismered fel.
7/7 anonim válasza:
Köszi a válaszokat. A "normál", évek óta saját magról termő kukoricám (nem túl édes, de főzni kiváló volt) sosem fattyasodott. Valószínűleg ez a fattyú, a biztonság kedvéért csinálok róla fotót és feltöltöm.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!