Kezdőoldal » Otthon » Kert » A phalaenopsis orchideám...

A phalaenopsis orchideám elvirágzott (? ) és olyan mintha dögledezne:S (a gyökerei úgy néznek ki mintha rohadnának. ) (Mitől van ez? ) Mit csináljak vele?

Figyelt kérdés
2009. okt. 12. 19:49
 1/5 anonim válasza:
Nem öntözted túl? Esetleg melege is lehet ha fűtőtest közelében van. Milyen a cserepe? Nem bírja a pangó vizet, ezért ne legyen víz a kaspóban-alátétben. Viszont sajnos lehet,hogy fertőzött tövet vásároltál és akkor akár mit is elkövethetsz vele úgyis elpusztul.
2009. okt. 12. 20:23
 2/5 anonim ***** válasza:
Nem szabad levágni a virágszárat, mert akkor elpusztul.
2009. okt. 12. 20:48
 3/5 A kérdező kommentje:

ok.ok. nem öntöztem túl és sosem állt vízbe. a virágai leszáradtak/hervadtak és a szár vége elsárgult és összeszáradt. most mit kezdejek veele? kihajt majd (számíthatok rá)?

köszi a válaszokat

2009. okt. 13. 09:16
 4/5 anonim ***** válasza:

Egy növénynek a legnehezebb dolga a virágnövesztés.Hát akkor az orchideának ami jópár hétig virágzik.Szerintem észhez fog térni.Legalábbis az enyémnek sikerült.

Egyébként én azt tanultam,ha egy virág elszárad le kell vágni mert ha nem nagy az esélye,hogy valami betegség megtámadja.

2009. okt. 13. 20:52
 5/5 A kérdező kommentje:
oksa, köszi
2009. okt. 14. 10:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!