Milyen fűkaszát vegyek?
Figyelt kérdés
Hello. Van egy telkem ahová havonta egyszer járunk és tökig érő gaz fogad bennünket. Kénytelen vagyok venni egy fűkaszát mert máshogy nem lehet rendben tartani. Kérdés a következő? Mekkorát? Mennyiért? Milyet? Straus márkájú fűkaszát érdemes venni? Mindenképpen nyakbaakasztós kell!2013. jún. 18. 13:31
1/3 allllli válasza:
Egyszer vettem Staus festékszóró pisztolyt, csatlakoztatáskor le tört a csatlakozó a végéről. Vittem vissza az áruházba, mellettem egy ember Straus flex-et hozott vissza, mert a legkisebb végókorong sem fért rá a védőlemeztől, el volt méretezve nagyon. Ha komolyabb kell és meg tudod fizetni, akkor nem Tesco meg Auchanos 20 ezer forintosat vegyél. Barkácsáruházakban, de legjobb kertészáruházakban vagy agrokerekben vásárolni. Igaz ott 40-50 ezertől kezdődnek, de minőségiek.
2/3 anonim válasza:
Straus Austris? Ugyan már, kínai vacak. Ha veszel fűkaszát csakis ezeket érdemes, még ha mélyen a zsebedbe is kell ezért nyúlnod. Stihl ugye az örök és elnyűhetetlen, a fő riválisa a Husqvarna. Ezek örök gépek, de a jobbak 200 ropi felett vannak. Utána jön A Makita-Dolmar és egy másik Japán kis csodaszerkezet. A sor végén pedig az Oleo-Mac áll. Ezen kívül nem sok van, ami nem olcsó kínai utánzat lenne és bírná a gyűrődést. Alko, Castergarden, Gardener, Expert, Budget, Straus, Grasshopers stb mind-mind olcsó kínai utánzatok, 10 ből 1 ha hosszú életű ezek közül. Alkatrészt meg pokoli nehéz néhányukhoz szerezni. Sok sikert a vásárláshoz.
3/3 A kérdező kommentje:
oleo-mac et vásároltam. Eddíg totál királyság van. Faja kis gép.
2013. júl. 10. 23:37
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!