Kezdőoldal » Otthon » Kert » Mennyibe kerül egy fa kivágatása?

Mennyibe kerül egy fa kivágatása?

Figyelt kérdés

Egy kb. 7m-es terebélyes ezüstfenyőről lenne szó. Kicsit szűk a hely. Egyik oldalról ott az utca és az ott futó villanyvezeték 1-1,5m-re, másik oldalon a szomszéd kerítése, harmadik oldalon az én tetőm. A fennmaradó oldalon nincs semmi, csak a kert. De nem örülnék, ha a fa agyonnyomná a barackfáimat. Legjobb lenne darabokban lebontani. Gallyazni nem kéne feltétlenül, mert azt megcsinálom már én is ha a földön van a fa.

Kb. mennyiért vállalnak egy ilyen munkát? Vagyonokat nem szeretnék rá fizetni.

2009. okt. 6. 17:12
1 2
 11/15 anonim válasza:
Ha van olyan ismerősöd aki az áramszolgálatónál dolgozik,szólsz neki,ők kimennek egy egy darus kocsival,szépen beszálltok a kosárba,aztán egy jó kis motoros fűrésszel nekiláttok gallyalni,utána meg fékl méteres gurigákban levágni.De úgy hogy felmászol rá nem ajánlatos,mert az erdészeti alapszabály hogy vállmagasságtól feljebb nem vágunk :)
2009. okt. 18. 18:21
 12/15 A kérdező kommentje:

Az első válaszoló 30e-s rémhíre ellenére, újsághirdetés alapján megkérdeztem valakit, aki ezzel foglalkozik.

Eljött, megnézte, azt mondta 10e-ért teljes felelősségvállalással vállalja.

Valószínűleg ő lesz az én emberem! Ez az ár mindjárt jobban hangzik. :)

2009. okt. 25. 21:24
 13/15 anonim válasza:
aha,nálunk is járt egy ilyen 10e-es,ő viszont a fát is elakarta vinni,egy 26 méter magas lucfenyőt,aminek nagy értéke van.
2009. okt. 26. 10:30
 14/15 Grim13 válasza:
Bérelj fel hódokat :D
2010. febr. 6. 22:17
 15/15 A kérdező kommentje:

Már nem aktuális a kérdés.

10eFt-ért kivágták, legallyazták, felkuglizták. Számlát nem kértem a munkáról.

2010. febr. 7. 14:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!