Mikor kell műtrágyázni vetés után, ha a földbe vetés előtt került némi érett szerves trágya?
Figyelt kérdés
és milyen növények igénylik a műtrágyát? Használjak olcsó pétisót konyhakertbe vagy vegyek drágább komplex műtrágyát? Eső előtt ki lehet szórni fejtrágyánakagy várjam meg, amíg szárazság lesz és locsolás előtt szórjam a növény tövére? bocsi a kérdésekért, de laikus, kezdő kertész vagyok.2013. máj. 29. 22:53
1/1 anonim válasza:
hát én a vetés után ,a növény kezdeti növekedési fázisában starter trágyát alkalmazok,mert pl a a paradicsom jóval több P-ort igényel,és ebben ez direkt erre a célra van,mert ilyenkor a növények több P-ort igényelnek...utána a termésképződésnél illetve ha már megjelennek a virágok, áttérek a komplex műtrágyára...ez csak egy alkalmazási mód a sok féle közül,majd szerintem még lesznek válaszok..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!