Kezdőoldal » Otthon » Kert » Atya ég, milyen növény -...

Atya ég, milyen növény - virág ez?

Figyelt kérdés

Szomszédasszonyomnak köszönhetően hetek óta petúniának nevelem,úgy helyeztem el még kicsiknek a balkonládába is.

Pedig még hasonlított is a levele a más magról nevelt petúniákéhoz.... Most,hogy megjelent ez a bimbó,már furálltam,milyen nagy és kíváncsi voltam a színére,így ma kicsit megbontottam.... hát az állam leeset....:(

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

2013. máj. 25. 20:35
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:

Akkor miért van egy mondatba fogalmazva? A bimbók lecsípése és hogy vessünk utána magot? Meg előtte írja,hogy nyáron nem virágzik!?:) Tehát számomra azt sugallja,hogy azért csípjük,mert a mondat eleje ez a vége pedig hogy így biztosítsuk....de ezekkel a válaszokkal nem igazán segítesz semmit.

Már találtam oldalt ahol merőben más és megfelelő információk szerepelnek a virágról.

2013. máj. 26. 15:01
 12/13 anonim ***** válasza:

ahhoz ,hogy egy nyomorult virágot szaporítani tudj ,tegyük fel egy egynyárit,akkor ahhoz előbb virágoznia is kellene,hogy beérjen a mag.....az almafa virág bimbójában sincs ott a mag....ahhoz előbb kinyílik a virág beporzódik,megköt,termésképződik...lehullik a fáról,elrohad...majd a benne levő magból valamennyi ki kel

másik hozzászóló voltam

2013. máj. 26. 15:19
 13/13 anonim ***** válasza:
12-es vagyok---azt nem úgy kell értelmezni,hogy amit lecsípünk bimbót azt vessük el,az csak a növény fejlődéséhez illetve ápolásáért kell...ilyen oldalakon tömören fogalmaznak és nem egy értelmű....ezért érdemesebb elmenni a mondjuk a könyvtárba és kivenni az azon területhez tartozó szakirodalommal kapcsolatos leírást..
2013. máj. 26. 15:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!