Kezdőoldal » Otthon » Kert » Ti milyen egynyári virágokat...

Ti milyen egynyári virágokat ültettek kaspóba, balkonládába? Illetve milyen színösszeállításban?

Figyelt kérdés

2013. máj. 22. 13:33
 1/9 Julon válasza:
A nagyiék piros kaspóba napvirágot ültettek , nagyon jól néz ki :)
2013. máj. 23. 16:25
 2/9 anonim ***** válasza:

ültessél törpe bazsalikomot

estike az nagyon jó finom illatú

körömvirág,petúnia,

vagy elmész egy szaküzletbe azt majd adja magát,segítenek vagy ami megtetszik....

2013. máj. 25. 01:31
 3/9 anonim ***** válasza:

Én nem látom,hogy a Kérdező döntésképtelen lenne, illetve ha az is,a kérdés nem erről szólt,szerintem lehet,hogy csak érdeklődik....

Tavaly nagyon ráfeküdtem a színekre (minden évben egyébként,de tavaly nagyon szűk volt a téma,mégpedig a "tűz színei" a kertemben és sokminden nem úgy valósult meg,ahogy azt elképzeltem....azért a természet kiszámíthatatlan...),de idén megfogadtam,hogy jöhet bármi,nincs korlát,legyen színkavalkád.

Szoliterként több helyen feltűnik a mélybordó és napsárga párosítás a napraforgóimon keresztül az udvaron,de ugyanezt 2 balkonládában is megcsináltam egyikben még ezek mellé csodatölcsér ment,másik helyen kakastaréj körbe.Rézvirágból lesz egy csík lila és rózsaszín felváltva,csak még kicsik.... és van még rózsaszín és lila petúniám is balkonba (csak ezt vettem "készen" többit magról neveltem) ezekhez még lesz petúniám színkeverék-fordos-óriás.

Eddig ennyi.

Itt nemsoká lesz virágvásár és a hosszúkás virágtartóimba (ablakra és teraszra) ott szoktam beszerezni a virágokat,tehát ez még a jövő zenéje,mit ötlök ki.

Nálad Kérdező mi újság,hogy állsz a virágokkal?

2013. máj. 25. 20:50
 4/9 anonim ***** válasza:

mini begóniát szoktunk

zöld levelűt, fehér, rózsaszín, piros virággal.

létezik még bordó levelű, fehér virágos is

félárnyékot szereti

nekem szobában kitelel, és már február óta újra virágzik :)

2013. máj. 25. 21:46
 5/9 A kérdező kommentje:
3-asnak: tavaly nálam is volt minden, kakstaréj, vinka,verbéna,büdöske,legényvirág,bojtocska, napvirág, paprikavirág, lobélia, coleus. Idén piros-fehér összeállítában gondolkodom. Vannak négyszögletes kaspóim. Piros verbénát tettem beléjük fehér mézikével, nagyon jól mutat. Egybe piros verbéna van citromsárga büdöskével, de az nem olyan mutatós. A falra tettem egy virágtartót, abba lobéliát tettem fehér petuniával az is jól mutat.Függő ládába tettem futós piros és fehér vinkát. A hagymások szárait jövőhéten levágom és a helyükre piros verbénát szeretnék fehér vinkával. Illetve valahova napvirágot is be kellene még csempésznem.
2013. máj. 25. 22:15
 6/9 anonim ***** válasza:

4-es! Erre a begóniára gondolsz?: [link] Mert eddig Nekem minden évben volt (szerintem idén is veszek a virágvásáron) és sosem hallottam még,hogy ki lehetne teleltetni! Hogyan szoktad? Köszi!

Kérdező! Ha gondolod cserélhetünk valamit,tudok Neked küldeni fehér és piros liliput rézvirág magot szín szerint különválasztva.Én idén a lila-rózsaszín romantikus hangulat mellett döntöttem,de nagyon filózóm külön valahová egy piros fehér rézsoron is,mert valóban jól mutat.:)

2013. máj. 26. 13:25
 7/9 anonim ***** válasza:

(4)

igen, ez az

sajnos nem tudok cserélni.

Anyu ősszel lefagasztja az összeset, és kidobja.

Egy tövet bementettem a munkahelyemre, és hónapok óta nyílik. megnyurgult.

Néhány éve is teleltettem pirosakat, azátn elköltöztem onnan.

Amit nem tudok, hogy hány telet bírnak ki. Egyet biztosan.

2013. máj. 26. 13:28
 8/9 anonim ***** válasza:
Muskátli,petúnia(az örök kedvenc és a DNY balkonládába szépen fejlődnek),balkoneper,idén vettem csüngő verbénát de olyan szinten elszáradt pár hét alatt nem tudom mi a baja. Talán kevés neki a nap ami jelenleg van meg a meleg nem tudom. :( Aki ért hozzájuk az segíthetne.(Tápoldatozom,locsolom rendszeresen mint a többit)
2013. máj. 31. 16:18
 9/9 anonim ***** válasza:

SZerintetek mi bírná az árnyékot? nagyon megnőtt a diófánk, északi oldal,

köszi

2013. máj. 31. 22:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!