Ti milyen egynyári virágokat ültettek kaspóba, balkonládába? Illetve milyen színösszeállításban?
ültessél törpe bazsalikomot
estike az nagyon jó finom illatú
körömvirág,petúnia,
vagy elmész egy szaküzletbe azt majd adja magát,segítenek vagy ami megtetszik....
Én nem látom,hogy a Kérdező döntésképtelen lenne, illetve ha az is,a kérdés nem erről szólt,szerintem lehet,hogy csak érdeklődik....
Tavaly nagyon ráfeküdtem a színekre (minden évben egyébként,de tavaly nagyon szűk volt a téma,mégpedig a "tűz színei" a kertemben és sokminden nem úgy valósult meg,ahogy azt elképzeltem....azért a természet kiszámíthatatlan...),de idén megfogadtam,hogy jöhet bármi,nincs korlát,legyen színkavalkád.
Szoliterként több helyen feltűnik a mélybordó és napsárga párosítás a napraforgóimon keresztül az udvaron,de ugyanezt 2 balkonládában is megcsináltam egyikben még ezek mellé csodatölcsér ment,másik helyen kakastaréj körbe.Rézvirágból lesz egy csík lila és rózsaszín felváltva,csak még kicsik.... és van még rózsaszín és lila petúniám is balkonba (csak ezt vettem "készen" többit magról neveltem) ezekhez még lesz petúniám színkeverék-fordos-óriás.
Eddig ennyi.
Itt nemsoká lesz virágvásár és a hosszúkás virágtartóimba (ablakra és teraszra) ott szoktam beszerezni a virágokat,tehát ez még a jövő zenéje,mit ötlök ki.
Nálad Kérdező mi újság,hogy állsz a virágokkal?
mini begóniát szoktunk
zöld levelűt, fehér, rózsaszín, piros virággal.
létezik még bordó levelű, fehér virágos is
félárnyékot szereti
nekem szobában kitelel, és már február óta újra virágzik :)
4-es! Erre a begóniára gondolsz?: [link] Mert eddig Nekem minden évben volt (szerintem idén is veszek a virágvásáron) és sosem hallottam még,hogy ki lehetne teleltetni! Hogyan szoktad? Köszi!
Kérdező! Ha gondolod cserélhetünk valamit,tudok Neked küldeni fehér és piros liliput rézvirág magot szín szerint különválasztva.Én idén a lila-rózsaszín romantikus hangulat mellett döntöttem,de nagyon filózóm külön valahová egy piros fehér rézsoron is,mert valóban jól mutat.:)
(4)
igen, ez az
sajnos nem tudok cserélni.
Anyu ősszel lefagasztja az összeset, és kidobja.
Egy tövet bementettem a munkahelyemre, és hónapok óta nyílik. megnyurgult.
Néhány éve is teleltettem pirosakat, azátn elköltöztem onnan.
Amit nem tudok, hogy hány telet bírnak ki. Egyet biztosan.
SZerintetek mi bírná az árnyékot? nagyon megnőtt a diófánk, északi oldal,
köszi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!