Kezdőoldal » Otthon » Kert » Mivel lehetne kihasználni a...

Mivel lehetne kihasználni a helyet a kertben?

Figyelt kérdés
van egy kb. 10×8m ültetésre alkalmas területem.most jelenleg csak gyomok nőnek rajta.Mondanátok ötleteket mit csináljak ide? nekem nem jut eszembe semmi de valami szépet ötleteset szeretnék.Amiben tudnák gyönyörködni.ötletek?
2013. máj. 24. 20:08
 1/2 semmi01 válasza:
sziklakert, kerti tó, medence, gyümölcsfák, (kő)grillsütő kerti asztallal és székekkel, szőlőlugas, hinta és csúszda, ha vannak gyerekek
2013. máj. 24. 22:23
 2/2 anonim válasza:
Szerintem csinálj egy növény spirált. Szépen be lehet ültetni akár gyógynövényekkel vagy kis egynyári palántákkal. Az egynyáriakkal pompás kis színkavalkádot lehet létrehozni. Aztán egy kis részre gondolhatsz veteményes kertet, olyan zöldség növényekből, amit sűrűn fogyasztotok. A paradicsomot nagyon tudom ajánlani kezdésnek, jól meghálálja a törődést :)
2013. máj. 26. 11:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!