Kezdőoldal » Otthon » Kert » Mit tegyek a lótetűk ellen?...

Mit tegyek a lótetűk ellen? Rengeteg lótetű van a kertben, és kirágják az összes palántát.

Figyelt kérdés

Azt olvastam, hogy higított mosószeres vízzel kell öntözni.

A növényeknek nem lesz tőle bajuk?

2013. máj. 9. 15:00
 1/4 anonim ***** válasza:

Szia! 2 weboldalt találtam a témában:

[link]

[link]

Sok sikert, remélem sikerül megszabadulnod tőlük :)

2013. máj. 9. 17:33
 2/4 A kérdező kommentje:
Köszi! :D
2013. máj. 9. 22:30
 3/4 anonim ***** válasza:

A mosószeres víz nem öli meg őket , csak feljönnek tőle és össze lehet szedni . ( Egyébként a lótetűket el lehet adni horgászoknak , az újságban láttam , hogy 100ft-ot adnak egy darabért . )

Lehet venni talajfertőtlenítőt és azzal kell megszórni a földet , de ha hamuval beszórod az is nagyon jó lótetűk ellen .

2013. máj. 10. 16:44
 4/4 klári164 válasza:
Sziasztok! Írjátok, hogy a hamu segít kiirtani a lótetűket. Nekem tavaly teljesen tönkre tették a veteményeimet. Milyen vastagságban kell szórni a hamut és akkor kell csinálni amikor már el van veteményezve, palántázva, vagy még a frissen felásott földet kell megszórni?
2015. febr. 2. 15:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!