Lótetű ellen mit lehet használni ami elpusztítja?
Figyelt kérdés
2009. máj. 5. 20:49
1/16 anonim válasza:
Láb és Kapa,más nem irtja ki,sem víz sem méreg.Alattomosak az bizti
2/16 anonim válasza:
Jó még a vakond is, bár egy kicsit átrendezi a kertet.
5/16 anonim válasza:
A lótetük nagyon szeretik az állati trágyát, lehet hogy ilyennel trágyáztál? Én elöbb le szoktam komposztálni és úgy hintem szét, igy már nincs olyan sok lótetű. Különben lehet kapni Arvalint ami direkt lótetű méreg, és a járatokba kell szórni. Nekem ez is bejött, üdv.
6/16 anonim válasza:
Ha hagymát ültetsz a zöldségek közé, akkor elmennek. Van még valami pirosas színű bokorszerűség is, de annak nem jut eszembe a neve.
8/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat.Nem trágyáztunk.Csak úgy jönnek.Vakondunk is van de neki se nagyon örülünk hiába eszi a dögöket ahogy írták is átrendezi a kertet!:-)
2009. máj. 6. 19:24
9/16 anonim válasza:
Én probálkoztam mar több méreggel is, de százszázalékos eredménnyel egyik sem járt. Ezért a veteményünkben más módszerhez folyamodtam. A lótetű a palántokat és más növényeket mindig a föld felszínéhez közel rágja el. Ezért minden palánt elültetésénél egy gyűrűt képező műanyagot teszek (Pl.az egyszer használatos poharak, joghurtos poharak, stb alját levágva) amely a föld alatt is 3-4 centire védi a növény tövét. A növény feljödését ez nem gátolja, és a lótetű sem vágja ki. Ez a módszer száz százalékban bevált nekem.
10/16 anonim válasza:
Hello mindenkinek! Volna egy ajánlatom számotokra. Sok a lótetű a kertetekbe, meg akkartok szabadulni tölük? SZegyétek össze az élöket és én megveszem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!