Át tudom teleltetni a futós muskátlit?
Figyelt kérdés
Most először van ilyenem! sima muskátlim van azt teleltetem! A futóst is lehet ugyanúgy?2009. szept. 30. 19:06
1/7 anonim válasza:
Én már teleltettem át, de nem mindegyik tő maradt meg.
2/7 anonim válasza:
Remélem lehet mert édesapámtól kaptam 45 vödörrel, és nem szeretném ha kipusztulna.Olyan sokat dolgozott vele apu, és olyan jó szívvel adta!
4/7 anonim válasza:
Én úgy szoktam hogy a fagyok előtt kiveszem őket a ládából,lerázom a gyökereiről a földet,kihúzok a pincében egy zsineget és a muskátlikat ráaggatom a gyökerüknél fogva.Tavaszig nincs vele gond,rá se kell nézni.Tavasszal egy óráig beáztatom a gyökereit vízbe,a túl hosszú hajtásait visszavágom,és újra beleültetem a balkonládában,a tavaszi napsütésben gyorsan kizöldül.
5/7 anonim válasza:
Én átteleltettem őket. Október közepe-vége felé (időjárástól függ) levágom kb. 5 cm-re, és heti 1x meglocsolom, ennyi. Idén márciusra már 30 cm volt és rá volt tapadva az ablakra annyira kereste a fényt. Én itt tartom őket a lakásban télen is.
6/7 anonim válasza:
Előző vagyok.
Bocsi, szóval télen bent vannak a lakásban az ablakban, nyáron kint vannak a kertben az ablakban.
Az előbb kicsit hülyén írtam, mintha nyáron is bent lennének a lakásban...de nem! :/
7/7 A kérdező kommentje:
Hát akkor próba szerencse! Veszteni nem vesztek! Nagyon szépen köszönöm a segítségetek!
2009. okt. 3. 19:39
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!