Kezdőoldal » Otthon » Kert » Muskátlit ki lehet már tenni...

Muskátlit ki lehet már tenni az erkélyre?

Figyelt kérdés

Elég szép idő van, de életemben először vettem növényeket :) beszereztem 18 tövet, szépen sorba akarom ültetni az erkélyre. Igényel valamilyen tápanyagot? Mindegy, hogy milyen virágföldet veszek neki? Gondolom azt a fajta földet, amiben van, nem kell a gyökeréről lemorzsolni ültetéskor.. vagy de?

másik kérdés, hogy több tő van, amin egyáltalán nincs virág, vagy bimbó, azok is virágozni fognak? szép napos helyen lesznek!

köszi a válaszokat!

2013. ápr. 27. 20:20
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Nagyon szépek,nyugi nemsokára már virágozni fognak,és jó napos helyen is vannak.

Ez a fajta jó türőképességű,de azért heti egynél többször kell locsolni,mert nyáron ki fog égni a nagy hőségben.

Vagy kora reggel locsold,vagy este mikor már nem tűz a nap.

Nem kell,hogy álljon rajta a víz,de legyen jó nedves.

Tápoldat nem kell neki.

2013. ápr. 28. 21:19
 12/15 A kérdező kommentje:
igen, nagyon erősen idetűz a nap, nagy a párolgás! akkor gondolom nem fogom kirohasztani, ha 3x megöntözöm egy héten.
2013. ápr. 28. 22:01
 13/15 anonim válasza:
Minden nap öntözd őket, és hetente 1x tápoldatot is használhatsz.
2013. ápr. 29. 14:50
 14/15 A kérdező kommentje:

oké, először van balkonnövényem, és 3 választ kaptam:

1. hetente öntözd

2. heti egynél gyakrabban öntözd

3. minden nap öntözd.

?? :)

2013. ápr. 29. 17:07
 15/15 anonim válasza:

Ezeket ajánlom figyelmedbe, mindent leírnak amit tudni kell!

[link]

[link]

2013. ápr. 30. 08:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!