Kezdőoldal » Otthon » Kert » Muskátlit ki lehet már tenni...

Muskátlit ki lehet már tenni az erkélyre?

Figyelt kérdés

Elég szép idő van, de életemben először vettem növényeket :) beszereztem 18 tövet, szépen sorba akarom ültetni az erkélyre. Igényel valamilyen tápanyagot? Mindegy, hogy milyen virágföldet veszek neki? Gondolom azt a fajta földet, amiben van, nem kell a gyökeréről lemorzsolni ültetéskor.. vagy de?

másik kérdés, hogy több tő van, amin egyáltalán nincs virág, vagy bimbó, azok is virágozni fognak? szép napos helyen lesznek!

köszi a válaszokat!

2013. ápr. 27. 20:20
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
Nekem már kinn vannak több hete. Ha nincs fagy, akkor semmi gond.
2013. ápr. 27. 20:24
 2/15 A kérdező kommentje:
köszi a válaszod!! esetleg a többi kérdésemre is tudsz válaszolni?:)
2013. ápr. 27. 20:27
 3/15 A kérdező kommentje:
ja, és gyorsan nő, bokrosodik?
2013. ápr. 27. 20:27
 4/15 anonim ***** válasza:

Nem kell neki különösebb tápanyag.Vegyél virágföldet.

Nem kell a gyökeréről lemorzsolni a földet,csak egy kicsit meglazítani.

Amin most még nincs virág,vagy bimbó,vagy csak bimbó azok is fognak virágozni nyugi.

A muskátlinak több fajtája van,attól függ te milyent vettél.

2013. ápr. 27. 20:34
 5/15 anonim ***** válasza:
Gyorsan nő,de fajta függő,hogy bokrosodik-e.
2013. ápr. 27. 20:35
 6/15 A kérdező kommentje:
nagyon köszönöm a válaszokat! holnap teszek fel képet, mert nem tudom, hogy milyen muskátli :) most kb 10-15 centi magasak, levelesek, néhányon van már virág, vagy bimbó. felfelé ágaskodnak. kiraktam őket az erkélyre a földre, holnap lesz a nagy ültetés
2013. ápr. 27. 21:04
 7/15 anonim válasza:

A szomszéd már kirakta!:)

Mivel idős néni, így biztosan tapasztalatból tudja, hogy mikor kell kirakni!:)

2013. ápr. 27. 21:48
 8/15 A kérdező kommentje:

na, kiültettem őket, vettem muskátliföldet! egy 60 cm-es balkonládába 2-3 tövet tettem! töltök fel fotót, hátha meg tudjátok mondani, hogy milyen fajta!

[link]

[link]

ezen a helyen kb. délután 3-ig éri a nap őket.

2013. ápr. 28. 14:14
 9/15 anonim ***** válasza:

Álló muskátli. Igen, ez jó, strapabíró fajta. Nekünk is ilyen van. (Volt futó is, de az igényesebb, ki is pusztult.)

Már rég ki lehet tenni, nekünk is hetek óta kint van. Annyi a lényeg, hogy ne fagyjon éjszaka sem, de most már bőven 10 fok felett van a hőmérséklet éjszaka is.

Az álló muskátli igénytelen növény, csak arra figyelj, hogy ne locsold túl. Heti 1x elég öntözni, és akkor sem kell neki túl sok víz. Tápoldatozni nem kell.

2013. ápr. 28. 17:56
 10/15 A kérdező kommentje:
ma jól megöntöztem.. akkor nem kell sűrűn? kicsit se? és ha száraz lesz a földje? köszi a választ!
2013. ápr. 28. 18:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!