Levéldugványozásnál mennyi idő mire lesz belőle valami?
Figyelt kérdés
Ilyesmi a növényem, kevesebb levéllel. Elültettem pár levelét, de fogalmam sincs hogy mit tegyek, meddig kell várni, kell locsolni és hányszor?
És azt megtehetem hogy kettévágom a növényt és a felső részét elültetem? Az is gyökeret növeszt majd? Csak mert meg van törve középen és így tönkre fog menni szerintem.
2013. ápr. 9. 17:28
1/5 anonim válasza:
Szia ő egy Crassula ovata. (Majomfa). Próbáltam már én is levélről hajtatni, nem volt egyszerű. Nehezen gyökerezett. A lényeg, hogy mindig legyen picit nedves a földje, ha locsolod, inkább alulról. Mennyire van megtörve a levele?
2/5 anonim válasza:
Félreolvastam. A törésnél nyugodtan letörheted, csak ültetés előtt várj pár napot, esetleg egy hetet is, hogy a friss seb beszáradjon. Utána ültesd.
3/5 anonim válasza:
Igen nyugodtan vágd ketté,meggyökeresedik.Én is úgy szoktam szaporítani,nyáron tedd ki a napra jobban növekszik.
Van egy kb.15 éves példányom.Idősebb korában télen gyönyörűen virágzik.Igénytelen növény,de szép nagy fává lehet nevelni.
4/5 anonim válasza:
Ilyen lesz nagy korában:
tp://kepfeltoltes.hu/view/130409/1296313701V_g_lap01_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!