Tehetek ki szélcsengőt a teraszra? Szomszédok nem fognak miatta megszólni?
Szóval idegesít ez embereket?
Nem azt az éles kis csilingelőset szeretnék, hanem ami ilyen fa, és tompább hangot ad, ha fúja a szél.
De itt van nem messze az ablakuk a teraszomtól, és nem akarom, hogy idegbajt kapjanak tőle, ha nyáron nyitva van.
Szóval van aki idegbajt kap ettől?
Szélcsengőt kertes házaknál szoktak kirakni, és ott nem zavar senkit mert azért nincsen közvetlen mellette a szomszéd.
Ha panelházban élsz és közvetlen a szomszéd ablaka mellé akarod tenni, akkor nem árt rákérdezni hogy ki teheted-e mert egy idő után tényleg zavaró a hangja.
Kertes házas környék. És igen sok mindenkinek ugat a kutyája.
De arra azt mondhatják, hogy állat. Erre meg azt, hogy egy tárgy amit nem kell kirakni...
A fából készültet szerintem nyugodtan kiteheted.
Legrosszabb esetben említsd meg a szomszédnak, hogy nyugodtan szóljon ha zavarja.
Így legalább látja ha hajlandó vagy kooperálni, ha úgy alakulna a dolog és nem fortyog magában majd robbanásig, ha tényleg zavarja. De ha csak nem valami idegbeteg, szerintem nem fogja.
"Így legalább látja ha hajlandó vagy kooperálni..."
Nem ha, hanem "hogy".:)
panelban élek, van az erkélyen szélcsengő, fém és fa darabokból áll. eddig senki nem szólt be miatta, a felettem lakó azt mondta, h neki kifejezetten tetszik.
én már teljesen megszoktam, kellemes :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!