Mit lehet tenni a felettünk lakókkal, mi a véleményetek erről?
Én is jártam már így csak az alsó szomszéddal. Én is hívtam rendőröket, persze nem csináltak semmit. A szomszédok meg féltek, mert romák voltak az alsó szomszédaink. Na én akkor visszavágtam neki, fogtam a hifimet a hangszórókat a padlóra, le takaróval maximális hangerő és akkor már üvöltött is a metál. Pár napig kussoltak mert vették a lapot és még ők kértek bocsánatot mert tudták hogy mi az hogy idegesítő. De nem tartott ez sokáig, na akkor már komolyabb eszközöket vettem igénybe, egy rendőr haveromat áthívtam hétvégén, és akkor direkt úgy hogy pont akkor jöjjön amikor megint csinálják a fesztivált, hát akkor sem értettek a szóból, mert direkt én szóltam neki megy jó ideig, akkor már a hifis módszerem sem hatott rájuk, így a haverom hívta a kollégáit és tanúsított mindent, és elintézte hogy jól megbírságolják őket.
Utána ők kötekedtek velem, meg volt amikor bevertek nekem egy párat kórházba kerültem, de akkor ők ezzel kihúzták a gyufát, és azt aki kezet emelt rám már lecsukták, a családja meg azóta lapít keményen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!