Citromfát dugványozással?
Figyelt kérdés
Már nagyon rég óta szeretnék citromfát, és épp most olvasom, hogy lehet dugványozással is szaporítani..ha ezt régen tudtam volna, már lehetett volna citromfám :(..Tudna valaki dugványt adni nekem termő citromfáról? Elsősorban Békéscsaba környékéről, vagy Miskolc(i)-környékéről.Ha tudnátok segíteni nagyon-nagyon megköszönném :)Ha nem kerül sokba pénzért is érdekelne
Előre is köszönöm!
22l
2009. aug. 16. 02:08
1/2 anonim válasza:
Lehet, hogy butaság, de én mindig úgy tudtam, hogy a magról ültetett citromfába kell beleoltani a termő hajtást. Magról ültetett fám mindig is sok volt és van is (persze nem terem egyik sem, de szép), és az egyik metszés alkalmával megpróbáltam a levágott hajtásokat gyökereztetni, és nem sikerült. Nagyon nem. Kívánom, ha mégis lehetséges, neked legyen több szerencséd!
2/2 anonim válasza:
Nyáron tedd homokba a dugványt és tedd párás helyre.Pár hét alatt kigyökerezik.Ha így csinálod, 10-ből 7 kigyökerezik.
Tuti!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!