Kender lehet tartani mint szobanövényt vagy az is illegális?
Figyelt kérdés
Tudjátok az igazi magyar kenderből spárgát csináltak nem kábítószert, de mint szobanövényt lehet tartani ha nem csinálok belőle semmit?2009. aug. 1. 00:05
1/11 A kérdező kommentje:
ritka hülye kérdés volt... mint illegális növény és én rákérdek... de ha egyszer olyan szépp!! (:
2009. aug. 1. 00:17
3/11 anonim válasza:
Szerintem a kender és a vadkender nem ugyanaz. De majd utánanézek...
4/11 A kérdező kommentje:
szóval lehet vadat otthon cserépbe tartani?
2009. aug. 1. 14:24
5/11 anonim válasza:
A kender (india) ami a fű
A vadkender gyomként terem elszívod csak fáj tőle a fejed semmi sem jó :D
de úgytudod mindkettőt termeszteni illegális... de az indiai-t biztos!
6/11 anonim válasza:
A Boomerángban volt egyszer egy ilyen szlogen, amikor fals országimázs mondatokat kellett gyártani. "Ültessünk vadkendert". Miért tennél ilyet? Aki nem kaszálja le a földjén azt súlyos 100ezrekre büntetik (bárcsak tennék végre...) milliók szenvednek tőle nyaranta. Miért szeretnél egy allergén gyomnövényt tartani otthon?
7/11 A kérdező kommentje:
mert szép meg nem vagyok rá allergiás.. de ha így állunk akkor nem kell XD
2009. aug. 3. 19:30
8/11 anonim válasza:
Hát elvileg 1 tövet szobanövényként lehet tartani de az is csak vadkender lehet viszont ugyanúgy kell lámpázni meg minden.
9/11 A kérdező kommentje:
Mert? Elpusztul? Akk a természetbe h marad meg éjjel?
2011. febr. 12. 12:49
10/11 mr.brown válasza:
13:35 hülyeséget beszél.
Amúgy elég, ha kirakod a növényt egy déli oldalú ablakpárkányra és ott tökéletesen érzi magát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!