Kezdőoldal » Otthon » Kert » Miért nem fejlődik ki a cukkini?

Miért nem fejlődik ki a cukkini?

Figyelt kérdés
Minden bokron kb.4-5 cukkini nő hetente.Amikor elérik a kb. 10 cm-es nagyságot akkor valamiért elkezdenek vagy elszáradni vagy elrohadni.A levelek óriásiak (egészségesek) a bokrok majdnem 1,5 méter szélesek.Trágyázva palántáztam és rendszeresen locsolom.
2012. júl. 22. 19:14
 1/4 anonim ***** válasza:
77%
Szia! Bár nekem cukkinim nincs, de más növényeknél jártam így. Nekem az vált be rá hogy ritkítottam a termést, a felét leszedtem azonnal, így a másik fele szépen nőtt és beérett.
2012. júl. 22. 19:37
 2/4 Pietrosol ***** válasza:
54%

Szia!

Előfordulhat,hogy nem termékenyül tökéletesen!Próbáld meg magad beporozni egy kis méretű ecsettel!

Veszteni valód nincs!

2012. júl. 22. 19:38
 3/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen,megpróbálom mindkét lehetőséget!
2012. júl. 24. 11:50
 4/4 anonim ***** válasza:

Én is így jártam, de nekem gombabetegség tizedelte. Bementem a gazdaboltba elmondtam a tüneteket és egy három nap élelmezésügyi várakozási idejű szert ajánlottak (már nem emlékszem a nevére, mert kidobtam a csomagolást) és megpermeteztem a bokrokat kivül belül, a levelek fonákát, meg a terméseket is.

A már meglévő terméseket nem mentette meg, de az új virágokból fejlődő termések azután már mind egészségesek lettek, pedig már majdnem lemondtam róluk.

2012. aug. 3. 15:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!