Mi a különbség a sárga és a zöld cukkini között?
Figyelt kérdés
Kóstoltam már mind a kettőt, és ízvilágra nem éreztem nagy eltérést, de kiváncsi lennék, hogy a sárga héjjában milyen vitaminok, vagy alkotóelemek vannak... Miért sárga?
Köszi a válaszokat!!!
2010. okt. 21. 11:54
1/3 anonim válasza:
Ha jól sejtem a zöldnek a héjában van zöld meg sárga színanyag is és a zöld elfedi a sárgát.
A sárga cukkini héjából hiányzik a zöld színanyag.
Ha pucolva eszed akkor semmilyen különbség nincs,de ha héjastól, akkor is elhanyagolható az a pár zöld-színtestnyi eltérés.
3/3 anonim válasza:
Az még hogy a sárga kicsit édeskésebb,többet terem és --mivel hibrid --nem tartja meg a fajtajellegét és ha magot fogsz belőle akkor az a következő évben tiritarka lessz.
A zöld azonban--ha nem hibrid(a tasakján az F1-es jel van)magról szaporitható és megőrzi fajtajellegét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!