2liter zöld tea vagy egy kis kávéscsésze zöldtea? Van különbség?
Figyelt kérdés
Tehát,mind két mennyiséghez csak 1 teafiltert használok. De így ugye az egyik sokkal hígabb a másik jóval koncentráltabb lesz. Van különbség a kettő hatása között?2011. júl. 4. 07:57
1/6 anonim válasza:
Szerintem van, mert pl. a por alakú fájdalomcsillapítóra is azt mondta múltkor a gyógyszertáros, hogy a rossz íze ellenére próbáljam meg minél kevesebb vízben feloldva meginni, mert úgy hatásosabb.
2/6 bix válasza:
teljesen mindegy. zsírból nem igazán fogsz fogyni, max annyi hatása lehet hogy a koffein miatt felpörögsz kicsit és jobban bírod az edzést. de ennyi. a fogyást nem segíti elő önmagában semmilyen szinten, mert nem égetsz el tőle jelentősen több kalóriát
3/6 A kérdező kommentje:
persze,azt tudom hogy nem fogyaszt:) Csak utáom a kvt és jó lenne egy kis tuning,meg anyagcseregyorsításnak. Csak azt nem tudtam hogy hogy hatásosabb meginni.
Tehát akkor inkább töményen?
2011. júl. 4. 08:10
4/6 bix válasza:
anyagcsere gyorsítónak a rostban, vitaminokban, és egyéb hasznos dolgokban gazdag étkezések (napi 5-6 kicsi) hatásosabb... a koffeint meg alapvetően ha pörgetőnek használnád, akkor töményen edzés előtt 30 percel kb. más kérdés hogy én nem használnám erre se, ha lecseng akkor sokkal durvább a fáradtság, és én legalábbis használhatatlan voltam utána. nekem nem jött be.
5/6 anonim válasza:
tök mindegy
a tea meg a gyógyszer nem ugyanaz, ha 1 filtert használsz, az bármennyi vízben egy filter
6/6 anonim válasza:
én is zöld teát iszom 1 filter 2-3 dl vizbe ,én szálas zöld teát használok kb 2 litert iszom naponta 0.5 l-be 1 teáskanálnyi mennyiség kell, higithatod jobban is de akkor annyiszor több mennyiséget kell belöle inni h elérd a hatást bár a zöld tea nagyon egészséges azt nem tapasztaltam h felpörget
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!