Mikor teszitek ki a muskátlit?
Hogy érthetőbb legyek:átteleltettem a futó muskátlimat a garázsban(fűtetlen,sötét).Majd behoztam a szobába(kb 2-3 hete).Gyönyörűen hajt,hozza a leveleket.Nem szeretném,ha baja lenne,ha idejekorán kirakom az udvarra.
Szóval,ki-mikor rakja ki udvarra a muskátlit(átteleltetett,v. új palánta)?
Köszönöm a válaszokat!
De jó,hogy idén is "meglátogattátok" a kérdést!
Még én sem raktam ki egy virágomat sem(igaz muskátlit újat kell vennem).Leándereket gondoltam a hétvégén a helyükre tenni(ezt a hideget már kibírják talán).
A leander, babér, kefevirág kibírja az egy éjszakás -5 fokot is, ha nappalra felenged.
A többit még nem lehet kirakni.
2017-ben is jó a kérdés. :)
Kezdő vagyok muskátliban, 5.-en lakok, most ültetem. 20 fok van nappal, éjjel nincs mínusz így én ma kirakom az erkélyemre, remélem szép virágos lesz az erkélyem :)
Kedves 14-es.. :) Én is épp ezen agyaltam, hogy a napokban kitegyem-e...
2-őt vettem ma, de a virágboltban éjjelre persze beviszik...és van 2 tavalyi amik igencsak megnőttek. Mindegyik állómuskátli (a futókat sajnos nem sikerült átteleletetni :( )
Szerintem megpróbálom ma, de még nem a keleti oldalra... ott alig kap napot. Viszont az erkélyünket süti egész nap.. Most itt nálunk (Berlin) 11 fok van nap közben, de már mondják a felmelegedést..
Remélem nem lesz már bajuk :)
Én ma vettem újakat, ládákba ültettem de anyukám szerint még korai, azt mondta ő május előtt tuti nem rakja ki.
Remélem megmaradnak, majd figyelem az előrejelzést… 😄
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!