Kezdőoldal » Otthon » Kert » . Mivel lehetne egy gyomfát...

Béluci kérdése:

. Mivel lehetne egy gyomfát kiirtani?

Figyelt kérdés
2012. márc. 16. 20:02
 1/6 anonim válasza:
Valamilyen gyomirtó szerrel. Akármelyik kertészeti boltba kapható. Hígítási arány fel van rá tüntetve milyen töménységben mire jó, de az eladó is biztos segít majd, hogy hogyan kell alkalmazni, pl. földben vagy levélről szívódik fel.
2012. márc. 16. 20:09
 2/6 anonim ***** válasza:
Glialkával én a bodzát kiirtottam,igaz többször permeteztem.
2012. márc. 16. 20:41
 3/6 anonim válasza:
baltával
2012. márc. 16. 21:14
 4/6 Kerria ***** válasza:

Vegyszer: GLIALKA- a levélre permetezve szívódik fel, majd szépen lassan képes megölni a növényt, gazt.

Kézi erő:

- kisebb törzs esetén, fűrész, balta

- vaskosabb törzs esetén: motoros fűrész

- nagyon vastag törzs esetén, ha leháncsolod, azaz leszeded a kérgét, minél nagyobb részen, annál hamarabb kipusztul (a legjobb felpucolni a törzset)

2012. márc. 16. 21:35
 5/6 darida ***** válasza:
Nem használnék gyomirtót, van már éppen elég méreg körülöttünk. Inkább csákányt kellene a gyökerek eltávolításához alkalmazni.
2012. márc. 16. 22:40
 6/6 anonim ***** válasza:

melyik fajt?

Van amit kéreg gyűrűs eltávolításával lehet, van amit csak gyomirtóval...

2012. márc. 18. 09:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!