Hogyan lehet hatékonyan elűzni, vagy kiirtani a betelepült vakondcsaládot? Telesen tönkre tették a kertemet. Eddig 8-at sikerült pocokcsapdával kifogni, de rendületlenül folyik a "munka" tovább.
Figyelt kérdés
2011. szept. 18. 21:09
1/7 anonim válasza:
A vakond védett állat,de nem tudod őket elűzni sehogy.
2/7 A kérdező kommentje:
Tudom, hogy védett, de nem érdekel!
Egyébként tudomásom szerint, parkokban és haszonnövénykultúrákkal bevetett területeken nem minősül védettnek. Bálint gazda szerint...
2011. szept. 18. 21:20
3/7 anonim válasza:
Bocs,hogy nem válaszolok,hanem visszakérdezek: MILYEN vakondcsapda az,amivel már 8-at fogtál?Mert én nem fogtam egyet sem,és szerintem nálunk legalább 100 vakond van!(Érdekes,hogy a szomszédban nem látok vakondtúrást,igaz,a miénk gyümölcsös,tehát keveset mozgatjuk a földet(
4/7 A kérdező kommentje:
Baumaxban vettem pocokcsapdát. Egy ideig sikeres volt, de már régóta nem tudok vele egyet sem fogni, mert mindig kikerüli.... :-(
2011. szept. 18. 23:38
6/7 A kérdező kommentje:
Előző.
Ezeket az eszközöket túlnyomó többségében használom. Kezdetben hatékony volt, ma már sajnos nem. A csapdákat kikerülik...
2011. nov. 29. 10:00
7/7 anonim válasza:
Áss le plexilapot a kertben, az majd megfogja, vagy valami fémlemezt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!