Milyen módszerrel tudnám távoltartani kertemtől a szomszéd macskáit?
Nem azzal van a bajom, amikor rajtuk van a happáré,az idővel elmúlik.De van egy viszonylag nagy (370négyszögöles) szépen gondozott, rendszeresen nyirt pázsitfelületes kertem.Ritka az a nap, amikor hol itt, hol ott találok különböző halmazállapotú "macskacsomagot".
Kényelmetlen, amikor a vendégeimnek erre a figyelmét fel kell hivnom, kölönösen amikor a városi gyerekek szivesen hempergőznének a füvön.A keritésem 150 cm magas, de nekifutás nélkül.helyből átugorják, és főleg éjszaka járnak.Bármilyen hasznos(!) távoltartási ötletet kipróbálok.Már többfajta nővényt kipróbáltam, de egyik sem bizonyult jónak.
Úgy látom néhányan fordítva ülnek a lovon. Előre leszögezném, állatbarát vagyok. Valaki azért költözik kertes házba hogy krumplit ültessen, valaki azért hogy macskát tartson, valaki meg azért hogy a gyereke a saját udvarán tologassa a dömpert. Nos a krumpli nem szarik át hozzám, az én lányom sem szarik át sehova. Nem kell hozzá főiskola hogy rájöjj, itt csak a macskatartó lehet a ludas..
Apropó "állattartás"--> (a FELELŐS jelzőt már elé sem teszem), ..állattartás az hogy vasárnap odadobja a tyúkfejet a macskának oszt eriggy.. ????
Mondjuk a macska okos, nem piszkít otthonra. Én gyakran járok úgy hogy macskaszarba lépek mikor hajnalban beülök a kocsiba, (jól indul a reggel) ..tyúkalkatrészek és egyéb dolgok hevernek a kertemben, a terasz macskahúgy szagú - reggel szinte még gőzölög, a kerti széken hagyott pulóverbe bekuckózza magát.. ilyenek. A kisgyereket nem merem kiengedni...
Tehát, a kérdésre a válasz: BÁRMILYEN módszerrel ami eszedbe jut!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!