Kezdőoldal » Otthon » Kert » Milyen módszerrel tudnám...

Milyen módszerrel tudnám távoltartani kertemtől a szomszéd macskáit?

Figyelt kérdés

Nem azzal van a bajom, amikor rajtuk van a happáré,az idővel elmúlik.De van egy viszonylag nagy (370négyszögöles) szépen gondozott, rendszeresen nyirt pázsitfelületes kertem.Ritka az a nap, amikor hol itt, hol ott találok különböző halmazállapotú "macskacsomagot".

Kényelmetlen, amikor a vendégeimnek erre a figyelmét fel kell hivnom, kölönösen amikor a városi gyerekek szivesen hempergőznének a füvön.A keritésem 150 cm magas, de nekifutás nélkül.helyből átugorják, és főleg éjszaka járnak.Bármilyen hasznos(!) távoltartási ötletet kipróbálok.Már többfajta nővényt kipróbáltam, de egyik sem bizonyult jónak.

2009. jún. 7. 18:33
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
25%

Szart nem szarnak a fűre a maskák, hozzánk is mindig átjárnak a szomszéd állatai. A teraszunkat is összehugyozzák.

Próbálkozz légpuskával.

2009. jún. 9. 11:27
 12/23 anonim ***** válasza:

Légpuskával? Te normális vagy?

Légpuskával nem lehet szartszedni!

Arra gondolni sem merek, hogy macskákra akarsz lövöldözni!

2009. jún. 9. 11:53
 13/23 anonim ***** válasza:
52%
Nem majd a szarra lövöldözök. Hülye vagy hogy más macskája után szedjem a szart? Inkább jól pofánlövöm.
2009. jún. 9. 12:35
 14/23 anonim ***** válasza:
47%
Ja, a szomszéd majd téged lő pofán, aztán így tovább.
2009. jún. 9. 17:59
 15/23 anonim ***** válasza:

Fogy a magyar....

.és egyre több a macska :)

2009. jún. 9. 18:30
 16/23 A kérdező kommentje:
Igentisztelt előttem szólók.Köszönöm válaszaitokat, egyik-másikon jót derültem, de azokban is volt tartalom.Hogy a macska szarik a füre vagy sem,ezt én tapasztalom, mert számtalanszor szedem össze, de nem csak a fűről, de nem kimélik a kerti pavilon asztalát és padját sem. Hát nem egy épületes látvány az biztos.Emailon kaptam egy javasolt módszert.Finom házikoszt náhányszor, aminek izére mégjobban odaszoknak, majd később fagyállóval izesitve, csak vigyázni kell a "dózis" adagolására.Néhány napon belül elmarad a macskainvázió.Állitja a tanácsadóm.Azt viszont nem irta, hogy adózist honnan veszi!Szóval, valami eredeti módszert a macskabarátok is javasolhatnának, mert hiszen Ök ismerik legjobban a macskák lélektanát.
2009. jún. 10. 07:53
 17/23 anonim ***** válasza:

Én szinte 100 %-osra veszem, hogy téged egy nyest pár zavar és nem macska. A nyest valóban a lehető legrosszabb helyekre szerik, mint például lépcső, asztal, pad, stb. Ez nála tipikus.

A macska semmilyen körülmények között se piszkítana az asztalra,padra, erre egyszerűen képtelen lenne,

Egyedül a kanmacskák bejelöélő művelete az amit biztosra lehet venni..

Bármi is lenne a mérgezéses javaslat nagyon aljas és otromba. Nem utolsó sorban bűncselekménynek minősül.

2009. jún. 10. 16:30
 18/23 anonim ***** válasza:
0%
Nem fagyálló, patkányméreg.
2009. jún. 10. 17:49
 19/23 anonim válasza:
0%

Nekem azt javasolták,szórjak őrölt borsot oda,ahova járnak.A kerítést és a teraszt is beszórtam,egy ideig használt,nem sokáig.A tesz-veszen láttam valami masckariasztót,már nem tudom pontosan mi volt,mart úgy 10e körüli ára volt és nem foglalkoztam vele.Egyébként elintézi a macska a füvön a dolgát,én a szomszédokét kerülgetem.Mióta megették az asztalon hagyott rétest, "irtom" is őket.

Edith

2009. jún. 11. 08:40
 20/23 A kérdező kommentje:
Megoldódott.Átmenetileg. Az egyik vendégem néhány napot nálam töltött, nem tudta kire hagyni a borjú nagyságú ebet, elhozta, megkötni nem tudtuk, mert otthon hagyta a láncot, nekem meg csak madzagom volt.A lakásomból csak a vendég kiséretével tudtam kimenni.A cicuskák eltüntek, a szomszédom se látta őket. (?)
2009. jún. 21. 10:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!