Milyen módszerrel tudnám távoltartani kertemtől a szomszéd macskáit?
Nem azzal van a bajom, amikor rajtuk van a happáré,az idővel elmúlik.De van egy viszonylag nagy (370négyszögöles) szépen gondozott, rendszeresen nyirt pázsitfelületes kertem.Ritka az a nap, amikor hol itt, hol ott találok különböző halmazállapotú "macskacsomagot".
Kényelmetlen, amikor a vendégeimnek erre a figyelmét fel kell hivnom, kölönösen amikor a városi gyerekek szivesen hempergőznének a füvön.A keritésem 150 cm magas, de nekifutás nélkül.helyből átugorják, és főleg éjszaka járnak.Bármilyen hasznos(!) távoltartási ötletet kipróbálok.Már többfajta nővényt kipróbáltam, de egyik sem bizonyult jónak.
Szart nem szarnak a fűre a maskák, hozzánk is mindig átjárnak a szomszéd állatai. A teraszunkat is összehugyozzák.
Próbálkozz légpuskával.
Légpuskával? Te normális vagy?
Légpuskával nem lehet szartszedni!
Arra gondolni sem merek, hogy macskákra akarsz lövöldözni!
Fogy a magyar....
.és egyre több a macska :)
Én szinte 100 %-osra veszem, hogy téged egy nyest pár zavar és nem macska. A nyest valóban a lehető legrosszabb helyekre szerik, mint például lépcső, asztal, pad, stb. Ez nála tipikus.
A macska semmilyen körülmények között se piszkítana az asztalra,padra, erre egyszerűen képtelen lenne,
Egyedül a kanmacskák bejelöélő művelete az amit biztosra lehet venni..
Bármi is lenne a mérgezéses javaslat nagyon aljas és otromba. Nem utolsó sorban bűncselekménynek minősül.
Nekem azt javasolták,szórjak őrölt borsot oda,ahova járnak.A kerítést és a teraszt is beszórtam,egy ideig használt,nem sokáig.A tesz-veszen láttam valami masckariasztót,már nem tudom pontosan mi volt,mart úgy 10e körüli ára volt és nem foglalkoztam vele.Egyébként elintézi a macska a füvön a dolgát,én a szomszédokét kerülgetem.Mióta megették az asztalon hagyott rétest, "irtom" is őket.
Edith
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!