Kezdőoldal » Otthon » Kert » Mivel, és hogyan díszítitek a...

Mivel, és hogyan díszítitek a kerteteket?

Figyelt kérdés
2009. máj. 20. 23:11
 1/5 anonim ***** válasza:
itt növényre gondolsz,vagy valmi kis kerti bábukra?
2009. máj. 20. 23:13
 2/5 A kérdező kommentje:
minden érdekel
2009. máj. 21. 00:57
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
A mi ún. kertünk tele van gyümölcsfákkal(cseresznye, meggy, őszibarack, nektarin, alma, körte, mandula, gesztenye,sárgabarack, dió) gyümölcsbokrokkal (füge, naspolya, ribizli, egres, áfonya, szeder, josta, fekete ribizli), rengeteg a díszcserje,van benne aranyeső, orgona. Na meg rózsabokrok, tulipán, nárcisz, jácint, nagy cserépben leanderek. Ja és van egy még működő ásott kút feltunningolva, téglával körberakva, cserepes tetővel.
2009. máj. 21. 08:53
 4/5 anonim ***** válasza:
Nálunk a terasz előtt le van kerítve egy kis terület, azon van fehér műkő és azon vannak virágtartóban a muskátlik. Több színben, mert nálunk az egész kert zöld. Sok gyümölcsfa van, meg 90% fű az udvarnak. Imádom a zöldet, de már nagyon sok nekem is belőle. Ezért még tervezek a kapu mellé kétoldalra szintén ilyen műköves -virágtartós szigetet. Meg a lépcső mellett kétoldalt 1-1 tuja lesz nagy faládában. /mondjuk az is zöld.. :( /
2009. máj. 21. 14:47
 5/5 anonim ***** válasza:
Mivel én sorházban lakom, első és hátsó kertem van, sajnos nagyon kicsik. De azért befüvesítettük, kis részeket felásattam a párommal, oda mindig szerzek valami szépet. Különböző virágmagokat szórtam el (fátyolvirágot, azáleát, sárga violát, törökszegfűt, meg még mást is, csak nem emlékszem), lassan kinyílnak. Krizantémbokraim vannak, amik késő ősszel is gyönyörű virágosak.
2009. máj. 21. 16:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!