Milyen kinyomóval díszítitek a tortát?
Figyelt kérdés
Nekem van 3 fajta is,de egyik sem az igazi.
A zacsi túl kicsi, a másik 100 .ft-os szétesik.
Fémet pedig macerás töltögetni, tiszta krém vagyok mire újra megtöltöm.
2011. ápr. 15. 13:39
1/5 anonim válasza:
én alufoliát teszek előtte egy nappal a fagyóba,de ugy hogy megformázom,,és utána kiveszem és tök tuti!!
2/5 A kérdező kommentje:
Ez érdekes,ezt még soha nem hallottam.
Az alufóliát formázod kinyomó formára?
És a vége?
2011. ápr. 15. 13:56
3/5 anonim válasza:
én nejlon zacskóba töltöm,hűtőbe áll kicsit és kivágom a sarkát vékonyra,ugy nyomom ki
van nekem is nyomós zsákom,de gyűlölöm elmosni,a zacsit pedig csak kidobom
4/5 anonim válasza:
Műanyag rémségem van, a fele krém, hab mindig bennragad.
5/5 anonim válasza:
Szia! Az alufóliásat még nem hallottam, a nylonzacskós meg csak síma csíkot vagy pöttyet csinál. Én is nagyon szerettem volna már valami rendeset, úgyhogy egy süti-fagylaltdiszkontban vettem nylon-fóliából készült habzsákot, van több méretben is. Itt vehetsz hozzá nagyon sokféle nyomóvéget is, így aztán mindenfélét csinálhatsz vele. Megéri beruházni, a zsák kb.:ezer Ft. körül van. A NET-n találsz útmutatót, hogy milyen csővéggel milyen mintát lehet nyomni. Jó munkát!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!